Седмичен хороскоп от 7 юли до 13 юли 2014 г. – 2 част

0
584

Вашият седмичен хороскоп (от 7 юли до 13 юли 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица е желателно да направите кратка пауза. Не бързайте! Почивката е нещо необходимо. Не се съмнявайте, след това ще се чувствате и изглеждате прекрасно. През уикенда контактувайте с природата и се заредете с още свежа енергия!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмицата вие ще бъдете в особено емоционално състояние. Тези дни е важно да следите реакциите си към случващото се, да анализирате и предприемате необходимите действия. Насочете енергията си към физическа активност. Нека вашите мускули поработят. Това ще помогне за изчистите мисълта и да сложите ред в своите емоции!

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Няма по-хубав сезон от лятото, нали? Слънце, море … и прекрасно настроение! Според вашия седмичен хороскоп всичко това ще ви радва още от самото начало на настоящата седмица и вие самите ще греете като слънце. Чудно ли е тогава, че толкова много симпатични хора не могат да устоят на вашето очарование!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Мечтаете за непознати места и други времена? През настоящата седмица дайте свобода на своите мисли. Благодарение на това, вие ще откриете за себе си нещо ново. Близките хора трябва да знаят какво чувствате. Така че независимо от всичко, съберете кураж и споделете съкровените си мисли, за да получите търсеното разбиране!ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Дори светкавиците не могат да се сравняват с блясъка на вашия ум. Позволете светлината на вдъхновението ви да озари всички наоколо! През настоящата седмицата вашите идеи определено намират път към сърцата на хората. Бъдете готови да приемете заслужените овации!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица е особено важно да запазите баланса между инстинкт и разум! Не се тревожете за всяка дреболия. Някои неща могат да се променят, а други – не. Ще си направите неоценима услуга, ако осъзнаете разликата между първото и второто, особено по отношение на личния си живот. Съвсем скоро ситуацията значително се подобрява!

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.