Седмичен хороскоп от 7 юли до 13 юли 2014 г. – 1 част

0
431

Вашият седмичен хороскоп (от 7 юли до 13 юли 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп, започвайки от първия ден, през настоящата седмица вие трябва да се вслушвате в своите инстинкти и вътрешния глас, който напомня за желанието ви за професионално израстване. Сега е много лесно да обясни целите си на правилните хора. Амбициите ще ви отведат там, където никога не сте били!

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица е особено важно да запазите увереността и да следвате целите си, дори и наоколо да се разгърне борба за власт. Постарайте се да съхраните здравия разум. Само след дни всичко ще си дойде на мястото. Какъв трябва да бъде следващия ви ход? Той е съвсем ясен, така че, не се притеснявайте.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През първите дни на настоящата седмица обърнете внимание на новите надежди и мечти, които току-що се появяват на хоризонта. Тези желания са много важни за вас. Кое събитие си представяте като най-благоприятно? Защо да не се случи именно то? Осмелете се да го пожелаете!

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп напълно възможно е настоящата седмица да започне с известно напрежение. Къде толкова сте се разбързали? Намалете темпото, поемете дъх, отпуснете се и просто наблюдавайте света наоколо! Кратките мигове на съзерцание са наистина удивителни! Позволете си ги!ЛЪВ (23 юли – 22 август) Учение – именно с това препоръчват Звездите да започнете настоящата седмица, а защо не и да продължите до нейния край. По този начин ще поставите стабилна основа за следващия период. Научете колкото може повече нови неща и шлифовайте своите умения. Със сигурност няма да съжалявате!

ДЕВА (23 август – 22 септември) За вас е присъщо да се раздавате докрай за хората. Това може да бъде помощ в работата или пари назаем. Всъщност, не правите ли понякога твърде много за околните? Според вашия седмичен хороскоп от началото на настоящата седмица е желателно да ограничите своите щедри импулси. Спестете и за себе си!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.