Понеделник не се женете, събота-медитирайте! (Вижте още за дните през седмицата)

0
818

Дните от седмицата, вижте какво е най-добре да правите тогава!

Може и да не знаете, но дните от седмицата ни носят своята вибрация. Всеки ден от понеделник до неделя е наситен с вибрация, която влияе на организма и на нашия живот.Объркани, стресирани, ден на Луната и на Рака. Очаквайте изненади, промени и безпокойства. Не вършете тежка работа. Не е добър за сватби. На този ден жените се радват на покровителство. Подходящ цвят е бялото и сребристото.

Вторник е по-напрегнат. Психиката е по-възбудима, денят изостря агресивността в характера. Ден за динамика, спорт, конкуренция. Той е на Овена. Денят е подходящ за бизнес начинания, както и за сключване на брак. На този ден добре е да носите дрехи в лилаво и червено.

Дните на седмицата носят различна енергия
Дните на седмицата носят различна енергия

Срядата е най-веселият ден от всички останали. Тогава сме весели, делови, мислещи, активни и възприемчиви. Сряда се взимат делови решения, подходящ е за взимане на важни решения, на търговски сделки. Идеален за курсове, за нови познания, за комуникация. На този ден може да пътувате, но не и да минавате под венчило с любимия човек. Добре е да носите нещо в синьо и зелено, както и пъстри цветове.

Най-комуникативни и делови сме в четвъртък. Най-позитивните дни, философско разбиране на нещата. Добре е да се планират бизнес начинания, да се срещаме с приятели. На този ден е добре да чуваме камбаните на Менделсон. Ден на равносметка, на висшето познание. Препоръчва се дрехите ни да са в жълто, зелено, индигово и виолетово.



Петък е познат още като деня на любовта. Той се характеризира с чувствителност и приповдигнатост на настроението. Добър е за срещи, запознанства, да минем под венчило. Да се почувства добре, да се поглези. Ще ни върви, ако носим нещо в розово и светлосиньо.

Събота е избран от Бога ден. Добре за сключване на брак, за медитация, усамотяване, анализ, приключване на нещата от седмицата. Денят на традицията, да сме заедно. Той предлага и щастлив семеен живот на двойките, когато тогава си казват заветното „да”. Тюркоазеното е най-подходящ за този ден.

В неделя е добре да мислим мащабно, грандиозно. Да имаме големи планове, подходящи са и нови запознанства. Денят дава подем на жизнените сили, на усещането за свобода. Жълто, кремаво и оранжево са най-подходящите цветове за този ден.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.