Тайната на човешките души и тяхната връзка със Сириус са разгадани

0
600

Каква е връзката на планетата Сириус с човешките души? Георги Мелихранов и Асен Хермес Асенов разгадават тази мистерия в студиото на Виделей

Нашите души са създадени на Сириус

Георги Мелхиранов е психолог, изследовател и езотерик.

Той обяснява, че ние хората сме създадени от същества от много по-висок ранг. Появили сме се заради мащабен космически проект.

Тройната звезда Сириус участва в нашето създаване и оказва контрол върху нашите мисли.

На Плеядите, Орион и Волвар живеят тези същества с по-висока еволюция. Точно те са принесли от тяхната ДНК в нашата.



Първата част от плана е да се създаде човешката душа и човешкото съзнание. Втората част от плана е създаване на физическото тяло.

Реализацията на този космически план е започнал преди 18 милиона години. Ние сме доста млади спрямо останалите форми на живот в Космоса.

Сириус продължава да играе изключително важна роля за живота и развитието на земляните. Оттам получаваме жизненоважна енергия. Без нея много души не биха могли да издържат на грубата материя на Земята и ще искат да напуснат телата си преждевременно.

Първо е било създадено колективното съзнание. След това всяка една душа се отделя от него, но не напълно. Тя продължава да бъде свързана с общото съзнание.

Друг интересен факт е, че откакто човекът е на Земята до ден днешен ние никога не сме били изоставени от напредналите наши предшественици от Сириус. Те идват при нас, за да ни подпомагат и да ни обучават.

Освен това те се грижат за нашата сигурност. Имало е само едни момент в историята, когато човечеството е щяло да се самоунищожи. При другите опити причината е била външна инвазия.

Още непознати и изключително важни факти ще научите от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.