Шок и ужас за света на тениса, Мария Шарапова си отиде!

0
450

Мария Шарапова ще бъде запомнена като една от най-красивите женски ракети, стъпвали на тенис корта. Рускинята е една от най-добрите в историята на своята страна!

Истинска сензация предизвика изявлението на Мария Шарапова днес. Тя съобщи нещо, което разтърси целия тенис свят.

Мария Шарапова
Мария Шарапова си отиде от тениса

Руската сексбомба се оттегли официално от тениса, което шокира мнозина. Причината, която тя изтъкна, е свързана с множеството контузии, които получи в последните години.

Особено жестока се оказа тази в рамото. Именно тя коства на Маша отпадане от топ 350 на света.

Шарапова разкри, че е разбрала, че вече тялото й не отговаря на амбициите й в тениса след ранното отпадане на Australian Open.



Все пак Мария Шарапова остава завинаги в историята на тениса, тъй като е една от малцината, които имат „Перфектен шлем“ – титла и от четирите Големи шлема.

Може да се каже, че нейната кариера на практика приключи още преди 4 години, когато я уличиха в употреба на забранено вещество. Тогава получи наказание от цели 2 години извън корта.

Маша така и не успя да се завърне подобаващо и в крайна сметка се стигна до отказването й.

Славата на Шарапова стартира още през 2004 г., когато едва на 17 г. спечели „Уимбълдън“, и то срещу Серина Уилямс, която по-късно стана най-успешната тенисистка за всички времена.

В България Мария нашумя най-вече с връзката си с Григор Димитров, чието легло топлеше в продължение на 3 години.

Бившата номер едно в света слага край на кариерата си на 32-годишна възраст. Със сигурност ще липсва много на всички почитатели на тениса на корт.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.