Велик! Григор Димитров разплака от радост България

0
282

Григор Димитров с пореден фамозен мач!

Подвизите на Григор Димитров в Лондон продължават. Най-добрият ни тенисист ще играе финал във Финалите на АТР, след като постигна трудна победа над Джак Сок.

Григор Димитров
Зашеметяващ успех на Григор Димитров

Наложи се Гришо да прави обрат, тъй като загуби първия сет с 4:6. После обаче се развихри и изравни след 6:0. В третия, решителен сет българинът победи с 6:3 и се класира на финала.

Гришо излиза в последния мач на турнира утре вечер от 20:00 ч. наше време. Съперникът му там е доста изненадващ и стар познайник от Лондон.

Става въпрос за Давид Гофен, който сензационно взе скалпа на Роджър Федерер в другия полуфинал днес. Така испанецът успя да победи и двамата великани в съвременния тенис – Роже и Рафа Надал.



Григор Димитров обаче няма от какво да се плаши, защото Гофен му е абонат. Нашият тенисист редовно го побеждава, като последната му победа е именно на този турнир отпреди дни. Тогава Гришо смачка Давид в групата на „Пийт Сампрас“.

Имайки предвид всичко това, българинът определено ще излезе като фаворит на финала. Дано само психиката му издържи, защото това е най-важният финал, в който някога е излизал.

Честито на Гришо и на България! Той за пореден път убеди цялата нация, че има и големи таланти сред нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.