Така се правят пилешки дробчета по френска рецепта (уникално мезе)

0
1601

Тези пилешки дробчета по френска рецепта стават съвършеното мезе, а също и основно ястие

дробчета по френска рецепта
Прекрасни стават тези дробчета по френска рецепта и са много лесни за правене, опитайте ги!
Снимка: Gotvach.bg

Предлагаме ви рецептата пилешки дробчета по френска рецепта, които без да преувеличаваме, можем да определим като съвършеното мезе.

Освен това обаче те са и отлично основно ястие, защото са много вкусни и засищащи.

Правят се изумително лесно и сме сигурни, че всичките ви гости ще попитат за рецептата. И направете повечко, защото се изяждат много бързо. Доволни ще останете.

Трябват ни един килограм пилешки дробчета, три глави лук, осем скилидки чесън, майонеза, лютивка, горчица, сол на вкус, черен пипер, копър, магданоз.



Първо трябва да си нарежем чесъна и лука на филийки, а после да ги запържим на тих огън.

След като се задушат, ги изваждаме от мазнината и слагаме в нея пилешките дробчета. Те обаче се пържат на по-силен огън.

След като пилешките дробчета са вече изпържени, добавяме към тях четири лъжици майонеза, черен пипер, сол на вкус, една лъжица горчица, две лъжици горчивка и сух копър.

Връщаме вкусотията обратно на котлона, но само за около две минутки. А накрая сервираме вкусните порции, поръсени отгоре с пресен и ситно нарязан магданоз.

Едва ли сте опитвали нещо толкова вкусно и различно като тези пилешки дробчета по френски, но сме сигурни, че ще се влюбите в тях.

Наистина са разкошни и се правят много лесно.

Това е възможно най-доброто и апетитно мезе, с което се изпива толкова ракийка, че ум да ви зайде. Трябва ви само приятна компания и сладка приказка.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.