Тази нощ вашите желания и вашите мечти ще се сбъднат

0
1446

Още един уникален шанс за всички вас. Денят 29 февруари 2020 г. е специален. Според астролога Гал Сасон точно на този ден трябва да предопределите своята съдба

Тази мечти и утре вашите желания и мечти ще се сбъднат

За щастие 29 февруари се пада в събота. Това означава, че много от вас няма да ходят на работа.

Ще бъдете вкъщи или някъде сред природата. Използвайте този уникален шанс, за да конструирате своите намерения. Можете да започнете още от нощта на 28 срещу 29 февруари.

Ако умеете да медитирате, направете го. Ако не можете, останете за няколко минути сами. Можете да си запишете онези неща, които искате да постигнете.

Гал Сасон напомня, че не става дума за дребни мечти. А за онези по-глобални желания, които ще започнете да реализирате сега и в бъдеще. Които ще ви донесат постижения, успехи, реализация и други.



Например, искате да напишете книга. Вече всеки може да го направи. И ако издателствата откажат да издадат вашата творба, вие можете сами да платите на печатница, която ще ви я отпечата.

Или не сте доволни от своята квалификация. Искате да започнете да се обучавате. Ново образование, допълнителна магистратура, курсове по чужди езици, козметика, масажи или нещо различно. Защото искате да смените курса на своята професионална реализация или понеже желаете да заемате по-високи управленски постове.

Искате да си купите ново жилище или да си построите дома на вашите мечти. Но работата, която работите не ви носи достатъчно големи доходи. Трябва да намерите нещо по-доходоносно. И след това ще вземете кредит или пък ще събирате средства, за да се сдобиете с новото жилище.

От месеци искате да се задомите и да създадете семейство. Но все не се получава. Вие се изнервяте, че сред хората, с които контактувате не откривате подходящ партньор.

Затова можете да направите консултация с психолог. Да споделите своята болка с професионалист и да анализирате заедно ситуацията. Може да се окаже, че голямата ви любов е била около вас, но вие не сте й обърнали внимание.

Гал Сасон напомня, че вашият живот до голяма степен зависи от начина, по който мислите и възприемате заобикалящия ви свят. И от начина, по който действате, по който се отнасяте с околните, по който реагирате.

Понеже 2020 г. е високосна, за първи път от 4 години имаме и 29 февруари.

На този ден особено щастливи ще бъдат онези от вас, които ще празнуват своя рожден ден. Това ви се случва толкова рядко. Затова вашият празник трябва да бъде четири пъти по-незабравим. За да може приятните изненади и многото подаръци да съхранят в сърцата ви положителните емоции до следващия 29 февруари през 2024 г.

Но ако вие сте изобретателни, ще празнувате своя рожден на 28 февруари. По този начин няма да се лишавате от празничното настроение, гости, купони и забавления с хората, които обичате.

На 29 февруари 2020 г. според църковния календар на БПЦ почитаме паметта на Свети Йоан Касиан Римлянин.

През останалите години паметта му се чества на 28 февруари.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.