Пълен обрат! Новолуние в Риби променя живота на три зодии

0
408

Новолуние в Риби носи промени за три зодии

Новолуние в Риби, сн. ФБ

Огромни метаморфози носи това новолуние във водния знак Риби

Събитието носи промени, поемане на нов път, потапяне в подсъзнанието, сбъдване на мечти, носи магия и осъществяване на желания.

Девите ги очаква взимане на важни решения. Сега е времето да се справят с различни стари проблеми и задачи, разрешаване на загадки и стигане до нови решения.



Ще изследват емоциите си и ще се потопят в магията около тях. Трябва да се простят с навиците, които ще ги превърнат в жертви. Да прегърнат звездната енергия и да си позволят да блеснат, пишет Вести.бг.

Сега е времето мечтите и копнежите на Рибите да се превърнат в реалност. Сега им се напомня, че нищо лесно не идва в живота, трябва да се борят за него.

Сега е времето да изплатят дълговете си, да се трудят, да се борят, за да се отдадат на своята мисия, за да успеят.

Колкото повече вярват в мечтите си, толкова повече Вселената им помага да се сбъднат.Сега тази зодия твори магия, вълшебница е, упоритият труд ще им се отплати.

Огромна промяна очаква зодия Водолей в новолунието на Риби. Време им е да се изправят с някои истини, които са дълбоко заровени в съзнанието им.

Ще станат по-смели, грациозни, напористи. Те определят кои са всъщност, какви искат да станат, определят бъдещето си.Зодията трябва да повярва, че сама може да начертае съдбата си. И ще го стори, защото късметът е на нейна страна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.