Покъртителна история за едно убийство

0
371

Миролюба Бенатова разказа за изключително жестока случка, която може да потресе всекиго. Човек, който е учил да лекува животните, всъщност ги убива! Жестоко морално престъпление, всички са без ума и дума. Вижте подробностите!

„ДА ТЕ БИЯТ КАТО КУЧЕ

Тази сутрин разбрах, че тази българска приказка, която е метафора за жесток побой, явно наистина е родена от традиции, а не е случаен сбор от думи.

Миролюба Бенатова
Миролюба Бенатова с покъртителна история за убийство на куче

По същество:

Един ветеринарен лекар пребил почти до смърт куче, оставено в приюта, който той (лекарят) управлява. След това лекарят убил кучето без упойка, с амониева селитра, защото искал то да страда. Една жена (човек, служител в приюта), се опитала да попречи на началника си да убие кучето. И подала жалба срещу него. С името си. Днес той каза че да, убил е кучето. Да, жестоко е било. Да, сборичкали се с колежката. Да, така е. Но той бил в състояние на афект, защото тя не изпълнявала заповедите му и си превишавала правомощията.
Седи лекарят пред микрофон и камера. И съвсем спокойно, даже хрисимо, признава жестокостта си.



Добро утро. От Несебър. БТВ“ – гласи написаното от Миролюба Бенатова във Фейсбук.

Остава само да се чудим защо този ветеринар е действал така жестоко и няма ли съвест, която да го гризе.

Относно Миролюба Бенатова, тя отново се е върнала в телевизията и работи за Би Ти Ви, след като приключението й в Нова се оказа пълен провал. Мира бе стигнала дори до таксиметров шофьор, но все пак успя да се завърне подобаващо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.