Дори не подозирате за какво можете да използвате кислородната вода

0
1895

Кислородната вода е истински вълшебник

 

кислородна вода
Кислородната вода е истински вълшебник

Оказва се, че кислородната вода има изключително полезни приложения, за които вероятно дори не сте предполагали.

Истината е, че кислородната вода може да се използва не само в медицината и козметиката, а и в почистването. Едва ли има човек, който да не е наясно с факта, че тя е незаменима при почистването на рани, но това е само малка част от многото й чудодейни приложения.

В следващите редове ще ви разкрием малко познати, но изключително ефективни начини за употребата на кислородната вода в домашни условия.

Ето ги и тях:



Унищожаване на вирусите
Предвид, че грипната вълна се завърна с пълна сила, а и обществото е обхванато от масова психоза покрай коронавируса, добре е да разполагате с нещо, което би унищожило вирусите. Ако попаднете в плен на някоя настинка или вирус, е достатъчно да капнете по три капки кислородна вода във всяко ухо. Няма никакво съмнение, че вирусът (настинката), ще си тръгне още на следващия ден.
Този метод може да се използва също толкова успешно и за почистване на ушна кал.

Запушен нос
Капнете една капачка от чудодейната кислородна вода в чаша с обикновена вода и с получения разтвор да изплакнете запушения нос. Резултатът ще усетите още на мига, тъй като кислородната вода действа наистина мигновено в такива случаи.

Няма никакво съмнение, че ще я заредите веднага в домашната си аптечка

Извличане на пестициди
Ако изпитвате известни съмнения, че плодовете и зеленчуците, които сте си купили от пазара съдържат твърде много пестициди, то тогава ги измийте с вълшебния разтвор от 60 мл. кислородна вода, разредена със 700 мл. обикновена вода.

Избелване на нокти
Достатъчно е да ги накиснете за няколко минути в кислородна вода и ноктите ще се избелят.

Избелване на зъби
Кислородната вода е сред най-разпространените начини за избелване на зъби в домашни условия. Достатъчно е да смесите 1 ч.л. кислородна вода с 2 ч.л. вода и да изплакнете зъбите си с този разтвор. Тази процедура обаче задължително трябва да стане едва, след като сте ги измили с паста за зъби.

При зъбобол
Едва ли има човек, който не е изпадал в плен на неприятния зъбобол. Освен това почти всеки е наясно с факта, че по закона за всеобщата гадост, зъбоболът ще се появи точно в почивен ден или пък в малките часове на нощта. В малките градове по това време няма нито отворена аптека, нито пък дежурен зъболекар.
За успокоение на болката на помощ отново идва кислородната вода. Смесете равни количества кислородна вода и кокосово масло. С получената смес изплакнете устата. Можете да сте абсолютно сигурни, че този еликсир ще успокои моментално болката ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.