Тази нощ е специална и вълшебна: Вашите мечти ще се сбъднат

0
1428

Наред с всички други ваши мечти, не пропускайте да си пожелаете коронавирусът да не ви споходи. Нека късметът бъде с вас навсякъде!

Вълшебна нощ е – вашите мечти ще се сбъднат

На 9 март 2020 г. в 20:49 часа настъпва мартенското пълнолуние.

Луната ще бъде специална, коментират астрономите.

Защото през март, април и май ще станем свидетели на 3 поредни Супер Луни. През април пълнолунието ще бъде на 8-мо число. А през май на 7-мо число.

Пълнолунието през март се нарича в чужбина още „Червейна Луна“. Името произлиза от червей.



Названието идва от Америка. В далечното минало ледниците покрили земите на Америка с ледове. Червеите изчезнали. След около 12 000 години ледниците се стопили. На тяхно място израсли буйни гори, а земните червеи отново започнали да излизат от почвата по това време на годината. Някои приемат този факт като начало на пролетта и свързаните с нея фермерски ангажименти.

През март, април и май ще станем свидетели на 3 поредни Супер Луни. Супер Луна е термин въведен през 1979 г. от астронома Ричърд Нол.

Понятието подсказва, че Луната ще бъде максимално близо до Земята.

Това означава, че и нейната сила ще бъде по-голяма.

Затова не се колебайте, а бързо си намислете желание. Онова, което все още не се е случило във вашия живот. Онова, от което имате нужда или път нямате необходимост, но смятате, че то би имало значение за вашата по-добра реализация и по-голямо щастие.

От древни времена хората са имали ясна представа, че спътникът на Земята оказва влияние върху природата, поведението на хората и животните. Има връзка с приливите и отливите.

Влияе меланхолично, депресивно или позитивно върху психиката на някои хора. Особено податливи на нейното влияние са сензитивните и чувствителните хора.

А днес е възможно да сте изпитвали носталгия. Меланхолия. Да на сте имали желание за работа. Може да сте били даже депресирани от стари спомени и предишни несполуки в живота.

Не трябва да се притеснявате излишно. Причината е в Луната.

Тази нощ си намислете желания. Заредете с позитивно настроение, а утре всичко ще бъде отново наред.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.