Астролозите разкриха късметлийските месеци за всяка зодия през 2020 година

0
541

Разбира се не липсват и лоши месеци

 

зодии
Разбира се не липсват и лоши месеци

Астролозите са категорични, че късметът ще се усмихне на някои зодии до края на 2020 година.

Междувременно те посочват, че годината ще е най-късметлийска за представителите на зодиите Рак, Дева и Риби.

Кои са късметлийските месеци за всяка една от дванайсетте зодии според астролозите и за какво трябва да се подготвят, можете да научите в следващите редове:

Овен
Най-щастливият месец за вас, ще е април. Планирайте правилно нещата си, ако искате наистина да се случат. Май и юни също се очертават като успешни. През август и октомври обаче ще срещнете сериозни затруднения. Най-труден за вас, ще е месец септември.



Телец
Няма никакво съмнение, че за родените под знака на Телец, годината ще е повече от добра. Най-успешен месец за вас е април. Юни и юли също ще са благоприятни. Този месец обаче ще станете жертва на сериозна дисхармония. Ноември също ще бъде доста лош и трябва да сте много внимателни, защото всяка грешка може да се окаже фатална.

Близнаци
Август е най-добрият месец за Близнаците. Май също ще е добър. През октомври обаче ще срещнете сериозни проблеми. Най-лошият месец за годината се очертава април.

Рак
За вас най-добрият месец през тази година ще е юли. Септември и ноември ще са успешни, но този, както и следващия месец не са от най-добрите за вас.

Лъв
Месецът, който не само ще е добър за представителите на царствената зодия Лъв, а ще е просто перфектен, е ноември. Най-лошият за вас месец обаче ще е април. През август и септември можете да разчитате на късмета си. Бъдете особено внимателни през юли и октомври.

Дева
Както вече споменахме, годината ще е повече от добра за вас. Несъмнено обаче най-добрият месец ще е юли. Октомври и ноември също се очертават като доста успешни.

Гребете с пълни шепи от добрите за вас месеци

Везни
През този месец късметът ще ви обърне гръб. За сметка на това обаче през декември, той ще се завърне при вас с пълна сила. Октомври също се очертава като доста добър месец за Везните. През юли обаче трябва да сте много внимателни, защото крие сериозни капани.

Скорпион
Ноември ще е най-добрият месец за Скорпионите, а август – най-лошият. Този месец, както и октомври ще а успешни. Не много успешни обаче ще са април, юли и септември.

Стрелец
На вас късметът ще ви се усмихне през декември. Септември и октомври също се очертават като благоприятни. Този месец обаче няма да е от най-добрите за вас. Най-лошия месец в годината за вас е юни.

Козирог
Ако този месец е изключително успешен за вас и изпълнен с радост, то септември ще е пълната му противоположност. Юли и август също няма да са особено успешни за вас.

Водолей
През този и следващия месец за вас всичко ще върви по мед и масло. Далеч обаче не може да се каже същото за август и декември. Най-лошият месец за вас ще е ноември.

Риби
Този месец е най-успешният за вас. През юли нещата няма да вървят особено добре. Трудности ще срещнете през септември и ноември. Най-негативният месец за вас ще е декември, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.