Алена: Излизаме от ретрограден Меркурий (ето какво ще се случи в бъдеще)

0
1134

Първият за 2020 г. ретрограден Меркурий приключи на 10 март. Мъките на много хора приключват с него

Алена припомня, че първият ретрограден Меркурий за 2020 г. приключва

Мъки в смисъл не на физически страдания, а на множеството ограничения.

Според астролозите, включително Алена и Гал Сасон, периодът на ретрограден Меркурий е опасен. Не трябва да се подписват нови договори. Не трябва да се предприемат нови начинания. Да не се купува нова техника. Защото може нещо да не бъде добре обмислено и после да донесе главоболия и проблеми.

От 11 март 2020 г. животът започва отново да тече нормално. Можете да планирате спокойно своите ангажименти. Да реализирате новите си проекти. Обаче, казват, че през високосна година не е добре човек да сменя своята работа. Ако не е наложително и спешно. Не било на късмет.

Ясновидката Теодора Стефанова каза преди дни, че проблемите с коронавируса в България няма да бъдат сериозни. Равновесието бързо ще се възстанови. За разлика от други държави. За момента най-уязвими са Китай и Италия.



Китай е ясно, че пострада сериозно. Защото коронавирусът беше разпространен за първи път там. В град Ухан се оказа, че имало секретна биологична лаборатория, в която разработвали биологично оръжие. Наред с различни медикаменти.

Но пък никой не можа да разбере защо другата пострадала държава е точно Италия. Български лекари казват, че италианците не спазили забраните на властите.

Например в Германия. Когато властите обявили да не се събират хора на публични места и да си стоят по домовете, те изпълнили нарежданията.

Когато властите в Италия обявили подобно положение, италианците тръгнали да се прибират по своите родни места с обществен транспорт. Но кой всъщност пренесе заразата в Италия, все още не е напълно ясно.

Факт е, че високосната 2020 г. се оказа доста тежка.

Преди два месеца изгоряха много гори в Австралия. Загинаха милиони невинни животинки.

След това започнаха масови земетресения. Сега и появата на коронавирус.

Преди дни турски вестници излезли с прогноза за бъдещето. Те казват, че това е предсказание, направено от баба Ванга.

Според него ЕС ще се разпадне през 2020 г. Европейската икономика щяла да рухне.

След това ще се сформира ново обединение на 3 големи държави. Те ще властват над света. Новата банкнота, която ще движи световната икономика ще бъде в червен цвят.

Ще организират покушение срещу Путин. Американският президент ще боледува и следствие на болестта ще оглушее.

Отново ще има голям напредък в света на техниката и на технологиите. Например, влаковете ще започнат да се движат само със слънчева енергия.

Нашата Вселена ще съществува до 5079 г., когато ще настъпи нейният край, съобщиха fakti.bg.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.