Смес за силен имунитет и пречистване на токсините (топ рецепта)

0
1086

Тази смес за силен имунитет и чистене на токсините в организма е изключително полезна

смес за силен имунитет
Великолепна е тази смес за силен имунитет

Предлагаме ви рецептата за уникална смес за силен имунитет и пречистване на токсините в организма ни.

Нещо, което се прави лесно у дома, но е много важно, особено в днешната ситуация с разпространението на коронавируса.

Трябват ни настърган корен от джинджифил, който поставяме настърган в стъклен съд с вода. В който предварително сме изцедили сока на три лимона. Количеството на водата трябва да е един литър.

Към тях добавяме и сока от един грейпфрут, както и пасирана връзка пресен магданоз. Смесваме добре всичко, а ако искаме да се получи наистина идеално, пасираме накрая до получаване на напълно хомогенна смес.



Пие се по три пъти на ден, като разделяме сместта на равни части и ги консумираме половин час преди всяко хранене.

Тази смес може да се приема всеки ден в течение на един месец, след което се прави почивка от поне два месеца, преди да стартираме процедурата отново.

Хора, които са я правили и изпитали лично твърдят, че след употребата й се чувстват много по-здрави и изпълнени с енергия.

Болест не ги лови, а дори и килограмите им са намалели рязко, без да се налага да гладуват или да спазват изтощителни диети.

Това се дължи на качествата на съставките, които имаме в нашата смес. Повечето от които са отдавна признати като силни помощници в борбата с наднорменото тегло и отлагането на мазнини в тялото.

Не на последно място ще кажем, че тази смес допринася и за премахване на излишната вода в тялото. Но отново – на първо място е силата на имунитета, която ни дарява.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.