Седмичен хороскоп за периода 16-22 март 2020 г. (I част) – за мнозина от вас периодът се очертава изключително напрегнат

0
695

Престанете да храните надежда за неща, които няма да са във ваш интерес

 

седмичен хороскоп
Престанете да храните надежда за неща, които няма да са във ваш интерес

Седмичният хороскоп за периода 16-22 март ще ви разкрие пред какви предизвикателства ви предстои да се изправите и какво ви очаква като цяло.

Според седмичния хороскоп, представителите на зодия Овен ще се развиват успешно.
На Телците им предстоят някои сблъсъци със съперници от обществените среди.
Близнаците пък ще продължат да действат по утвърдените пътища.

Ето какво вещае в подробности седмичния хороскоп за периода 16-22 март за всеки един от зодиакалните знаци:

Овен
Астролозите посочват, че мнозина от вас ще се сблъскат с новости от професионален характер, които ще изискват повече време и внимание.
При представителите на огнената зодия са налице и мощни външни стимули за делова и социална реализация. В преобладаващата част от случаите, те ще са подкрепени от лично желание за напредък и реализация. Действията ви ще са успешни, а и ще се радвате на влиятелна подкрепа. Във финансов план периодът е печеливш, но и доста напрегнат.
Първият ден от седмицата ще донесе промени, а сряда се очертава като доста напрегната. Вторник ще премине успешно, какъвто ще е и значително по-спокойният четвъртък. Петък и уикендът също носят успехи.



Периодът се очертава като изключително напрегнат за мнозина

Телец
Престанете да храните надежда за неща, които няма да са във ваш интерес. Седемдневният период се очертава изключително напрегнат за мнозина от представителите на зодия Телец заради острите и в много случаи подли борби за надмощие. При така създалата се ситуация на ярко съперничество, воюващите страни ще действат безкомпромисно. На този етап вашите позиции са с предимство, но бъдете внимателни да не изгубите позицията си. Първият ден от седмицата ще ви донесе успех, но се очертава и като много напрегнат. Петък ще премине под знака на ярка активност и успех, а уикендът ще е успешен. Останалите дни от седмицата ще са изключително нервни и напрегнати.

Близнаци
Не губете време в догадки и съмнения. Ако искате да напреднете в делата си, се възползвайте от ценната информация, с която разполагате. Действайки хитро и безскрупулно по пътя на измамите и принудата, няма да се спрете пред нищо, докато не реализирате целите, които сте си поставили. Ще успеете да преодолеете някои от пречките си по пътя с яростни усилия. Въпреки всичко ще елиминирате противниците си. Понеделник и събота ще преминат под знака на напрежението. Петък ще ви донесе успехи, но ще е и много нервен. Без четвъртък, всички останали делнични дни ще са трудни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.