Седмичен хороскоп 27.01-02.02.2020 г. (IV част) – някои от вас ще трябва да проявят повече предпазливост

0
596

Рибите ще се радват на финансова сполука

 

седмичен хороскоп
Рибите ще се радват на финансова сполука

Точният седмичен хороскоп сочи, че представителите на зодия Козирог ще действат повече от успешно в периода 27.01-02.02.2020 година.

Що се отнася до Водолеите, то съветът към тях е да проявят повече предпазливост. Рибите пък ще се радват на финансова сполука.

Какво още очаква представителите на всяка една зодия в периода 27.01-02.02.2020 година, можете да научите от редовете по-долу.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп:



Козирог
Вие ще успеете да наложите идеите си и да постигнете замисленото с амбиция и хъс. Началото на предстоящото седемдневие ще се характеризира с известна нестабилност. В преобладаващата част от случаите то засяга здравословното състояние на родените под знака на Водолей. Добрата новина е, че тази ситуация няма да може да навреди на деловите ви позиции или на замислената реализация. Делниците ще ви радват с успех. Петък ще е малко по-напрегнат в сравнение с останалите дни, но въпреки това ще успеете с намеренията си. В този ден, както и в събота вероятно ще възникнат проблеми от делово естество, с които ще трябва да се справите. Неделята ще е успешна.

Дните ви ще са изпъстрени с разнообразие

Водолей
Дните, които ви предстоят, ще са изпъстрени с разнообразие. Съдбата ще ви предложи доста възможности, които не би било добре да пропилявате с лека ръка.
За онези от вас, които действат в бизнес сферата, предстоящото седемдневие се очертава доста тежко. При все, че мнозина считат, че хрумванията и идеите им, са повече от добри, истината е, че не е така. Към това трябва да се добави и факта, че ваши професионални противници ще намерят редица начини да ви навредят. Бъдете много предпазливи! Понеделник и вторник ще са успешни, а сряда и четвъртък – слаби и изпълнени с неприятности. Петъкът ще донесе промени, а уикендът ще е благоприятен и успешен.

Риби
Усилията ви ще бъдат насочени към търсене на нови възможности за личностно и професионално развитие, вещае точният седмичен хороскоп. За родените под знака на Риби, благоприятните звездни влияния ще надделеят през предстоящото седемдневие. Като цяло се очертават добри финансови печалби, както и нови възможности за напредък през следващите седем дни. Добрата новина е, че този ваш напредък ще продължи около четири месеца. Някои от вас ще се ориентират към нова сфера на материална реализация.
Понеделник и сряда се очертават като доста неприятни и напрегнати. Вторник и четвъртък ще са успешни. Петък и неделя ще са чудесни, а събота ще ви донесе ядове, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.