Седмичен хороскоп 24 февруари – 01 март 2020 година (III част) – звездите и планетите ще са в лек дисонанс, което ще създаде проблеми на някои от вас

0
402

Стойте далеч от конфликтни ситуации

 

седмичен хороскоп
Стойте далеч от конфликтни ситуации

В следващите редове ще ви разкрием какво вещае седмичният хороскоп за периода 24 февруари – 01 март 2020 година за всеки един от зодиакалните знаци.

Ако изгаряте от нетърпение да разберете пред какви предизвикателства ще ви изправят планетите, можете да го направите в редовете по-долу.

Ето какво вещае седмичният хороскоп за всеки един от зодиакалните знаци:

Везни
Звездите вещаят, че най-после е настъпило времето за вашето духовно пречистване. Съветът на астролозите е задължително да се избавите от онези неща, които възпрепятстват пътя ви към щастието. Тези седем дни ще са повече от идеални за пътешествия, духовни търсения, нови познанства и други приятни емоции. Почти през целия период звездите и планетите ще са в хармония, така че не пропускайте шанса и се възползвайте максимално от него.



Много е важно да съумеете да се въздържате от проява на непоносимост и агресия. Освен това е препоръчително да не се опитвате да променяте априори това, което не ви принадлежи. Вероятно се досещате, че тук става въпрос най-вече за мнението на околните. Опитайте се да окажете положително влияние върху настроението на ваши близки и приятели, вместо да се борите с клюките по ваш адрес.
Моментът е много благоприятен за приключване на творческа работа.

Скорпион
Съветът на астролозите към вас е да изчакате малко, ако сте решили да се захващате с нещо ново. В първия ден от седмицата се отдайте на обичайните си дела. Във вторник обаче би било добре да се заемете с изпълнението на по-креативни задачи. Към края на седмицата можете да си позволите да водите преговори с вашите началници или бизнес партньорите ви.

Най-важното през този период обаче ще е създаването на благоприятна енергия в дома ви. По този начин ще ви е приятно да се приберете у дома след тежкия и изтощителен работен ден. Така ще можете да се отпуснете и да възстановите отново силите си. Избягвайте местата, на които има много хора. Периодът е изключително подходящ за закупуването на мебели, уреди или дрехи.

Дните са идеални за приятни емоции

Стрелец
За вас настъпва период на вдъхновение и творчески ентусиазъм. След като разрешите основните си задачи, ще можете да се захванете и с разработването на нови планове. През уикенда звездите и планетите ще влязат в лек дисонанс, което ще събуди тъмните ви страни. Началото на седмицата ще е светло и приятно, но краят й може да стане тъмен и бурен.

Още от петък стойте далеч от конфликтни ситуации и не проявявайте агресия. Опитайте се да отговаряте спокойно на критиките, отправени ви от роднини или колеги. Забравете за всякакви претенции и не допускайте въвличането ви в кавги, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.