Седмичен хороскоп 24 февруари – 01 март 2020 година (IV част) – бъдете сдържани, за да не се озовете в центъра на грандиозен скандал

0
437

За някои от вас периодът ще е като пътуване с влакче

 

седмичен хороскоп
За някои от вас периодът ще е като пътуване с влакче

Седмичният хороскоп за периода 24 февруари – 01 март 2020 година ще ви даде възможност да се предпазите от неприятни ситуации.

Какво очаква всеки един от 12-те зодиакални знака в последната седмица от февруари, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае седмичният хороскоп за периода 24 февруари – 01 март 2020 година:

Козирог
Последните дни от февруари и първият ден от март ще са период на късмет и положителни емоции за представителите на зодия Козирог. Доброто настроение на планетите и звездите ще създаде идеални условия да се насладите на времето и да погледнете с ясен поглед към бъдещето. От огромно значение е да забравите за миналото си и да се научите да забравяте за оплакванията.



Още в първите дни от седмицата, обърнете повече внимание на половинката си и на роднините. Опитайте се да не забавяте понеделнишките домакински дела до уикенда. Съвместните ви пътувания и дела, както и покупките ви, ще са ви от полза.

Ще имате доста поводи за емоционални възходи и падения

Водолей
Според седмичния хороскоп, периодът за представителите на зодия Водолей ще е като пътуване с влакче. Няма да ви липсват емоционални възходи и падения, както и емоционални изблици. Във вторник и петък обаче ще сте толкова производителни, че ще изненадате дори и шефовете си. В този ред на мисли, съветът на астролозите е да посветите тези дни на най-важните неща.

Периодът в никакъв случай не е подходящ за скъпи покупки, затова се опитайте да не пилеете безразборно финансови средства. Страхотни резултати в любовната сфера ще постигнат само онези представители на зодията, които могат да се посветят на партньора си, а не само да чакат инициатива от негова страна. Звездите и съветите посочват, че Водолеите могат да си позволят да рискуват и да се включват в приключения през този период.

Риби
Периодът е идеален за релаксираща семейна ваканция, романтика и рутинна работа.
Новите запознанства, флиртовете, както и романтиката, ще дадат на Рибите страхотно настроение и емоции. Можете да си позволите да отидете с половинката си на екскурзия през уикенда или пък на пазар за нещо, за което отдавна си мечтаете.

Онези от вас, които са в активно търсене на половинката си, задължително трябва да проверят любовната съвместимост с евентуалния партньор.
Избягвайте командировките, защото могат да предизвикат редица проблеми. Не показвайте дори и минимална доза агресия при общуването ви с началници, колеги или клиенти. Думите ви могат да разпалят грандиозен скандал, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.