Седмичен хороскоп 24 февруари – 01 март 2020 година (II част) – не отлагайте важните дейности за по-късно

0
417

Обърнете повече внимание на партньора си

 

седмичен хороскоп
Обърнете повече внимание на партньора си

Ако изгаряте от нетърпение да научите пред какви предизвикателства ще ви изправи последната седмица на месец февруари, можете да научите от седмичния хороскоп за периода 24 февруари – 01 март 2020 година.

Ето за какво трябва да бъде готов всеки един от 12-те зодиакални знаци през този период според седмичния хороскоп:

Рак
За представителите на зодия Рак през периода 24 февруари – 01 март, финансовият сектор ще е с приоритет. Ще имате възможността да привлечете пари и късмет на ваша страна само с помощта на силата на мисълта. Преди това обаче е нужно да изчистите ума си като мислите само за положителни неща. Нужни са ви и малко спестявания. В понеделник и неделя забравете за безразборното харчене и скъпите придобивки. Като цяло за вас седмицата ще е изпълнена с важни събития от различен мащаб.

В никакъв случай не отлагайте важни дейности и задължения за по-късен етап. Ако не можете да разрешите успешно някакъв проблем, обърнете се за помощ към роднини или приятели.



Проявявайте повече търпение

Лъв
Вие ще трябва да се избавите от някои пречки, които не дават шанс на успеха. Истината е, че се нуждаете от малко повече търпение. Не е изключено да не се справите от първия път в опитите ви да решите проблемите на работното място. Това изобщо не трябва да ви отчайва.

За сметка на това пък в любовната сфера всичко ще върви по мед и масло. Задължително започнете да отделяте повече време на любимия си човек. Не си позволявайте да нарушавате обещание, което сте дали. Имайте предвид, че ако си позволите да направите тази грешка, тя ще е крайно разочароваща за сродната ви душа.

Дева
През тази седмица планетите и звездите ще засилят многократно чара на представителите на зодия Дева. Вероятно се досещате, че това ще ви е от полза в откриването на вашата сродна душа. Има голяма вероятност звездите да засиля връзката ви в случай, че имате такава. Това обаче не означава, че не е нужно и малко усилие от ваша страна като например да посветите почивните дни на любимия си човек. От огромно значение е в периода 24 февруари – 01 март 2020 година да се освободите от негативните мисли.

Периодът е отличен за придобиване на нови знания като понеделник, сряда и четвъртък, са идеални дни за целта. Проектите, с които ще се захванете през периода, ще пожънат невероятен успех, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.