Седмичен хороскоп 24 февруари – 01 март 2020 година (I част) – за някои от вас този период ще е изпълнен с късмет и щастливи мигове

0
427

Проявете максимална отговорност не само на работното място, а и в любовта

 

седмичен-хороскоп
Проявете максимална отговорност не само на работното място, а и в любовта

Седмичният хороскоп за периода 24 февруари – 01 март 2020 година ще ви помогне да се справите успешно с периода, разкривайки ви предизвикателствата, пред които ще бъдете изправени.

Какви ще бъдат за вас последните дни от месец февруари и първият ден от месец март, ще можете да научите в следващите редове.

Ето какво предстои за всяка една зодия според седмичния хороскоп за периода 24 февруари – 01 март 2020 година:

Овен
Представителите на огнената зодия Овен, ще се сблъскат с много важни промени в живота им, които ще поставят ново начало. Съветът на астролозите е да реагирате спокойно при всяка ситуация, без нерви и викове… В никакъв случай не се паникьосвайте и не позволявайте на депресията да ви обземе. Именно спокойствието ще е ключът към преодоляване на трудностите.



Ако в началото на седмицата можете спокойно да се доверите на шестото си чувство, то това не важи за дните след сряда. Астролозите съветват да не вземате важни решения под въздействието на емоции или празни спекулации. Ако сте разумни, не само ще успеете да задържите финансовия и любовния успех, а и ще имате шанса да ги увеличите още повече през уикенда.

Много е важно да мислите положително

Телец
За вас ще е от огромно значение да съумеете да се възползвате от положителните нагласи, за да привлечете щастието и късмета на ваша страна.
Най-важното нещо за вас на този етап, е положителното мислене. Именно то ще ви помогне да задържите нивото, което сте постигнали във всяка една сфера от живота си, въпреки множеството трудности, които ще възникнат.

Астролозите предупреждават да бъдете особено внимателни когато сте зад волана, както и в случаите, в които сте в ролята на пешеходец. Към края на седмицата би било добре да се погрижите подобаващо за здравето си. Съветът е да прекарвате колкото е възможно повече време на чист въздух, както и да правите леки физически упражнения. Казано с други думи – движете се повече и установете здравословен режим на хранене и сън.

Близнаци
Вашият седмичен хороскоп вещае, че през последните дни на февруари ще имате голям късмет, успехи и добро настроение. Дните 29 февруари и 1 март, ще бъдат повече от положителни. По това време звездите и планетите ще ви дарят с пълна хармония.

Не е изключено в началото на седмицата да се сблъскате с малки неприятности, но те няма да попречат на реализацията ви, нито пък ще осуетят плановете ви. Съветът на астролозите за този период е да не пестите енергия. Това важи с пълна сила в случаите, когато става въпрос за осъществяване на мечта или приближавате до заветен резултат. На работното място, както и в любовта, е нужно да проявите максимална отговорност, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.