Истината: Ето я формулата за лечение на коронавирус! (До петия ден си здрав)

0
908

Страхът от коварния коронавирус е завладял цял свят, но все пак болестта не е чак толкова опасна, защото има и лечение!

За съжаление обаче това лечение не може да се използва в България, тъй като лекарството е спряно за нашата страна от 8 години.

коронавирус
Бареков разкри формулата срещу коронавирус

Николай Бареков разкри формулата за лечение на коронавирус:

Формулата е: 600мг хидрохлорицин хинин и 500мг Азотрекс! Лекува до петия ден и не се стига до пневмония. Но хинин в България няма, няма! Хининът е спрян 2012 от министъра на ГЕРБ Д. Атанасова. Не от ЕС. Маларон хинин има във Франция, Германия. Испания, Русия и Македония, която ние ще „спасяваме“. 200 мг хинин дневно или дори 500 мг седмично са превантивно чудесно средство! Ама като няма и тестовете болните се лекуват по къщите и сеят ли, сеят…“ – написа той във Фейсбук.

Бившият журналист е убеден, че много българи вече са болни или поне носители, но нямат възможност да се лекуват и разчитат само на здравия си имунитет.



„От САЩ са казали дословно: “Ако са реални данните за заболелите българи”. Ама те не са. НЯМА ТЕСТОВЕ! Народът боледува по къщите и се лекува с чай от коронавирус! И сее, сее. Правителството разчита на изкуствено наложена дезинформация чрез липса на тестуване и на здравия български ген. Както и на овчото самосъзнание на народа и на опозицията!“ – пише още Бареков.

До момента над 200 българи са регистрирани като заразени с COVID-19. Очаква се броят им да набъбне многократно в следващите дни, а пикът на коронавируса по цял свят се очаква за началото на април.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.