България е от времето на Енох – появиха се нови факти (ВИДЕО)

25
1716

Уникални нови разкрития бяха представени пред българите. България е от времето на Енох, а има реални доказателства за това

В първата част на видеото писателят и изследовател Христо Маджаров извади на светло документи, които са свързани с Руско-турската война и както каза водещият Стойчо Керев направи на пух и на прах налаганото отношение към нея за освобождението на България.

След това писателят Христо Маджаров говори за Енох и за българите, които  са чеда апостолски, защото по нашите земи са дошли и са проповядвали първите Христови апостоли, които са били най-близо до Иисус Христос.

Става дума за 1 век след разпъването на Христос на кръста.  Свети Андрей Първозвани проповядвал по западния бряг на Черно море.

Ивайло свинарят, който разбил голямата и силна армия, всъщност съвсем не е бил обикновен свинар, а човек с потекло и солидна военна подготовка, но има историци, на които им е по-изгодно да крият този факт.



drevna
Древна България започва от времето на Енох Сн: http://mlm.daflorn.com/
hristo-majarov
Христо Маджаров

Ивайло бил богомил и вегетарианец. Той победил византийците, а те започнали да го подиграват, че името му в превод означава „марула“.

Българите го наричат Курдокувас – в превод – курд – първото му име; док – в годината на свинята (фиксирана по българския календар) и увас – хубав.

Водещият Стойчо Керезов постави въпроса защо умишлено от учебниците по история изчезва  присъствието на траките.

zlatna-bylgaria
„Златна България“
golemiq-zagowor
„Големият заговор срещу българите“

Писателят Христо Маджаров представи стара карта, на която Бяло море всъщност се е казвало Тракийско море. Там имало и остров Самотраки.

Тук се явява конфликт на интереси. Гърците победили траките и завзели техните земи, но не могат да признаят, че всъщност цивилизацията на траките е по-древна от тази на гърците.

Гърците пристигнали по тези земи като пирати. Те нямали своя държава, но кръстосвали по моретата за плячка.

Троянската война се води между тракийски племена. Когато троянците вече са изтощени, се намесват пристигналите гърци и си преписват военните заслуги.

После новопристигналите гърци започват да се женят за тракийките и в продължение на 4 века усвояват тракийската култура, която ги превъзхождала. Накрая направили своя митология, на която Волтер се е смял.

Цялото видео е наситено с неподозирани и любопитни факти за славното минало на българските земи и на България. Който проявява интерес, може да прочете и книгите на писателя Христо Маджаров.

 

сподели бутон

loading...

25 КОМЕНТАРИ

  1. Българите са от времето на Адам, Азем от земята взетият. Първият човешки език е българският и в него е закодирана цялата човешка история.

      • Не е, но госпожата не е съвсем наясно и си интерпретира както й дойде, „свише“! 🙂 Истината е много по голяма, но не е предназначена за егоцентрици!

  2. Имен но под натиска на великите сили – Англия,Германия и Франция – България е разделена на 5 части,само че това го Маджаров също го премълчава. Защо не се казва че Русия е била заплашена тогава с военна намеса от страна на същите тези ,,велики“ сили,които и сега диктуват съдбата на нашия народ???!!! Защото господин Маджаров вие също получавате заплата от други правителства на които им изнася вашата истина!!!! Вие сте от класата на ония продажници които обявиха,че в България никога не е имало турско робство и Баташко клане!!! Значи ние тогава сами сме се клали!!! Я изчезвайте вие и всички като вас!!!! Стига сте лъгали народа,защото все едно дали искате или не,но истината ще излезе наяве!!!!!

    • Поредният платен русофоб. Колко ли му плащат за тази словесна диария, маскирана с патоса на величието на българите?

    • Абе гомнари проклети, предатели шибани, и платени тролове КГБистски сте ми мамини…. А през първата световна че ни трепят русите и искат да ни завземат що не кажете бе курви Путински мръсни!!!!!

      • На колко сте години, Борьо, и колко книги сте прочели през живота си?… Оправете си изказа и си обогатете речниковия фонд. Това ще Ви помогне в живота.

        • „Не питай старило, а питай патило“! Или иначе казано: Не е важно колко си изчел, а колко добре си го осмислил!

      • Не се напрягайте за безличните нападки на непросветени зубъри. Ясно е, че Маджаров колкото знае го казва, но той говори за един много по-стар контекст, предхождащ събитията от ПСВ и ВСВ и въобще „българския въпрос“. Истината е, че в морето на слепците, истината е, каквато им се каже!

    • В последния момент преди подписването на договора руският посланик в Константинопол граф Игнатиев, който изготвя самия документ, получава с тайна шифрограма нареждане от министър-председателя Горчаков, договорът да има характер на „обикновен прелиминарен (т.е. предварителен) протокол“.
      „Между мен и Горчаков ще съществува винаги пропаст – пише в дневника си Игнатиев. Докато аз водех в Цариград политика за освобождението на всички славяни от турско иго, в Петербург охотно раздаваха славянски земи на Австрия… Горчаков възразяваше срещу Санстефанския мир… сякаш неговите разсъждения отразяваха не нашите, а възгледите на Англия. Той ми нареди със специална инструкция да предам на Санстефанския мир прелиминарен характер, защото Австрия възразявала срещу него и имала намерение да свика общоевропейска конференция за окончателно уреждане на въпроса.“

      В паметна записка на министър-председателя Горчаков до императора (открита неотдавна в личния архив на съпругата му), написана малко преди подписването на Берлинския конгрес, се казва:
      „Вътрешната слабост на държавата не ни дава основания да вярваме, че със сила можем да защитим завоеванията, постигнати чрез войната. Още от самото начало аз гледам на прелиминарния договор с турците като на полезна тактическа стъпка, която отговаря на руската стратегия по Източния въпрос. Чрез него Русия още веднъж демонстрира добрата си воля към балканските народи, и в частност към българския, като защитник на техните интереси. По този начин ние ще запазим репутацията си на техен покровител. Що се отнася до предстоящото му унищожение под натиска на западните ни съперници, то толкоз по-добре за Русия, тъй като това ще увреди тяхното влияние на Балканите и още повече ще увеличи нашия авторитет.“
      С подписването на Санстефанския мир царското правителство постига целта, която си поставя с войната. Трудна и рискована, но все пак победоносна, войната от 1877-1878 е увенчана с шумно огласения Санстефански мир от Трети март. Русия дава предостатъчно категорични доказателства на българите за добрата си воля и това се приема с възторг и дълбока, искрена благодарност към Освободителката. Българите не могат да знаят, че Санстефанският договор е предварителен, временен и подлежи на неизбежна ревизия. Това е строго поверително, зорко прикрито зад кулисите на дипломацията. Естествено ревизията на договора ще стане известна, но неблагоприятните последици за българите ще изглеждат и ще се възприемат от тях като резултат от намесата на западните Велики сили. Така недоволството от неговата ревизия се насочва против руските съперници Англия и Австро-Унгария, а влиянието на Освободителката се утвърждава трайно.

  3. Чакам да чуя нещо свързано с гръмкото заглавие, а то – до средата антируска пропаганда. Преди да се заговори по същество стигнахме пак до Путин. Както професорът сам си призна – май наистина ни правят на бушмени…
    И аз викам „брей, ТВ7 го удариха все пак на патриотизъм“ – дръжки!

  4. Заслужаваш да ти отрежат главата предател,такива като теб ще висите по стълбовете скоро,живей в страх христо

    • Ти ще висиш на стълба мръсен русофил безродник всичките сте за разстрел

  5. Древната история може да се дъвче всякак.Но новата…има хора,чиито дядовци са участници в руско-турската.
    Разбира се,че е грабителска имперска война за владение на проливите даващи излаз на черноморският флот,в единственото незамръзващо море.Съвсем друг е ефекта за българите-свобода.Разбира се,че русите са поограбили нашето културно наследство,част от него е в Ермитажа,а не в Анкара.Но какво направиха за нас Англия и Франция?Винаги са ни смятали за тор включитено и днес,а може да се спори дали са съвсем прави.

  6. ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА – А НИЕ СМЕ БАЛЪЦИ!
    НЯМА ВЕЛИКА СИЛА„ КОЯТО ДА МИЛЕЕ ЗА НЯКОГО ДРУГИГО„ ОСВЕН СЕБЕ СИ!

    „В последния момент преди подписването на договора руският посланик в Константинопол граф Игнатиев, който изготвя самия документ, получава с тайна шифрограма нареждане от министър-председателя Горчаков, договорът да има характер на „обикновен прелиминарен (т.е. предварителен) протокол“.
    „Между мен и Горчаков ще съществува винаги пропаст – пише в дневника си Игнатиев. Докато аз водех в Цариград политика за освобождението на всички славяни от турско иго, в Петербург охотно раздаваха славянски земи на Австрия… Горчаков възразяваше срещу Санстефанския мир… сякаш неговите разсъждения отразяваха не нашите, а възгледите на Англия. Той ми нареди със специална инструкция да предам на Санстефанския мир прелиминарен характер, защото Австрия възразявала срещу него и имала намерение да свика общоевропейска конференция за окончателно уреждане на въпроса.“

    „В паметна записка на министър-председателя Горчаков до императора (открита неотдавна в личния архив на съпругата му), написана малко преди подписването на Берлинския конгрес, се казва:
    „Вътрешната слабост на държавата не ни дава основания да вярваме, че със сила можем да защитим завоеванията, постигнати чрез войната. Още от самото начало аз гледам на прелиминарния договор с турците като на полезна тактическа стъпка, която отговаря на руската стратегия по Източния въпрос. Чрез него Русия още веднъж демонстрира добрата си воля към балканските народи, и в частност към българския, като защитник на техните интереси. По този начин ние ще запазим репутацията си на техен покровител. Що се отнася до предстоящото му унищожение под натиска на западните ни съперници, то толкоз по-добре за Русия, тъй като това ще увреди тяхното влияние на Балканите и още повече ще увеличи нашия авторитет.“
    С подписването на Санстефанския мир царското правителство постига целта, която си поставя с войната. Трудна и рискована, но все пак победоносна, войната от 1877-1878 е увенчана с шумно огласения Санстефански мир от Трети март. Русия дава предостатъчно категорични доказателства на българите за добрата си воля и това се приема с възторг и дълбока, искрена благодарност към Освободителката. Българите не могат да знаят, че Санстефанският договор е предварителен, временен и подлежи на неизбежна ревизия. Това е строго поверително, зорко прикрито зад кулисите на дипломацията. Естествено ревизията на договора ще стане известна, но неблагоприятните последици за българите ще изглеждат и ще се възприемат от тях като резултат от намесата на западните Велики сили. Така недоволството от неговата ревизия се насочва против руските съперници Англия и Австро-Унгария, а влиянието на Освободителката се утвърждава трайно.“

  7. Нашата история,наистина е прикривана и изопачавана.Радвам се,че истината започва да излиза.Появиха се и трудовете на Ганчо Ценов,Стефан Гайд,Петър Добрев,и други разбира се.Има вече и достатъчно разкопки и датировки с голяма древност.Тракийският ареал е голям,от Карпатите до Егея,около цялото Черно и Аралско море,почти цяла Мала азия.Генетиката ни е около 55% тракийска,при 12%славянска.Същото е и при румънците и македонците.Гърците са 50/50 траки и финикийци.Първо са били финикийски колонии по островите,Крит и Пелопонес.

  8. Наистина историята се преиначава защото на много българи не им стиска да се изправят гордо и да кажат че ние сме древен народ, и се чудя защо нашите ( политици ) не смеят да си защитават интересите на нашият народ .Срам и позор някаква паплач се разполага както им е удобно и никой нищо да не смее да каже , може да плюят бай Тошо но тогава по границата неможеше да се минава като през хан.Жалко че историята ще си я препишат както и много неща.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.