Разкъсаха Илиана Раева, понеже защити скандалджийката Жени Калканджиева!

0
186

Илиана Раева реши да подкрепи Жени Калканджиева в големия скандал, който миската забърка преди около седмица, но всички й се нахвърлиха!

„Написах преди малко пост, в който изразих отношението си към Жени Калканджиева и онези, които злорадстват ( подиграват се). Написах, че тези хора са без лица! А не без профилна снимка във фейсбук!😊Никъде в поста ми няма думата съседи, няма думите умни българи, които правилно изразяват мнението си… Никъде не коментирам критиката! Никъде! Коментирам ЗЛОРАДСТВОТО!!!

Илиана Раева
Илиана Раева се вайка в мрежата

Написах, че Жени е умна и с добра душа. Написах, че има проблем. Написах, че се е справяла с тежки проблеми, които е преживяла. Написах, че вярвам, че пак ще се справи. Харесвам тази жена и искам да я подкрепя!!!

Е как пък толкова народ се припозна, че е без лице, че и злорадства?! Как пък толкова народ реши, че той е посоченият от мен?! Ами чета им коментарите и се чудя, да се смея ли, да плача ли. Ами смешно е! Тъжно е! Глупаво е… Жалка работа.

Толкова ли е трудно да прочетете и да разберете какво съм написала?!
Тиради ли е, чудо ли е…



Даже ми обясняват, че били с лицата си ( снимката и във фейсбук). 😂😂 Ами да! Това е снимката, а не лицето, за което аз говоря.

Ако не сте успели да успокоите насъбралите се демони от живота ви, моля!
Заповядайте и под този пост!
Тук, във фейсбук сме силни и преливаме от можене.“ – вайка се Илиана Раева във Фейсбук.

Припомняме, че Жени Калканджиева се скара жестоко със своите съседи и дори ги замерваше с яйца. Това я откара право в ареста.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.