Илиана Раева: Пандемията е огромно изпитание за художествената ни гимнастика!

0
369

Илиана Раева се опитва да надъха гимнастичките ни да не униват заради това, че не могат да тренират поради пандемията, която е обявена!

„Време за истински шампиони!

Очаквам срещата ни в залата с нетърпение

Илиана Раева
Илиана Раева призова златните момичета да тренират у дома

Ситуацията, в която се намираме, заради пандемията е огромно изпитание за нашите гимнастички.

Няма никакво значение дали нашите конкурентки тренират. Всъщност, спортът ни е такъв, че важното е не какво правят съпрничките ни, а какво правим ние. Многократно съм го казвала и на треньори, и на състезатели.



Треньорите са дали задачи, които трябва да се изпълняват стриктно от всяка една. Сега ще проличи истинското самосъзнание на всяка. Сега ще се види, кой ще влезе в залата след приключване на карантината в най-добро физическо състояние. Сега ще разберем, кой наистина иска много, а не само на думи.

За мен, това едно прекрасно изпитание за нашите гимнастички.

Скъпи, мои, ако изпълните на 100 процента поставените задачи, нищо няма да е фатално и времето вкъщи няма да е било загубено. Дори напротив! Имате цялото време на света да работите за недостатъците си и спокойно да натрупате качество на D1, както и техника на D3! Да не говоря за напредване по отношение на физически качества и култура на движения с истински изтощителна класика., която в домашни условия може да се изпълнява без проблем, както и ОФП! Не забравяйте важните автогенни тренировки с пълна състезателна атмосфера, след която пулсът ви трябва да е 155 и дори над, за да са били наистина успешни!

Имате прекрасна възможност за професионално израстване! Имате време да мислите достатъчно, какво е за вас Художествената гимнастика, какво ви дава, какви качества ( уникални) развива във вас, и лесно ли ще ви е без нея. Менталното израстване по отношение на спортната ви кариера също е много, много важно за вас, а сега можете да му се посветите спокойно.

Щастлива съм, че това изпитание ви поставя в положение, в което всичко зависи само от вас! Знаете, колко пъти съм ви говорила за това и какво имам предвид!

Действайте!

С огромен интерес ще отчета, коя иска, коя може и коя знае!

Не се самоизключвайте от магията художествена гимнастика!

Върнете се в залата по-готови, израстнали и мотивирани отвсякога!

Обичам ви!

Успех!“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.