Стойчо Керев говори за бъдещето на България

0
1031

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост правят изключително важни анализи за бъдещето на България и на българите

Стойчо Керев

В студиото на „Новото познание“ гостува Александър Димитров.

В своето предишно гостуване при Стойчо Керев, Александър Димитров говори как е потъпкано националното самочувствие на българите. Можете да си припомните ТУК.

През вековете е насаждано мнението, че хората са господари на света.

А светът е източник на ресурси. Хората се опитват да усвояват тези ресурси за собствените си нужди. Това неминуемо превръща света в арена на конфликти, грабежи и на кръвопролития. Защото всеки иска да заграби все повече.



А реално светът не принадлежи на хората, защото никой не е допринесъл за това светът да се появи и да просъществува до днес в глобален план.

Единственото нещо, което ние притежаваме са нашите качества.

Днес ние живеем във времена с объркана ценностна система. Доброто се приема за лошо, лошото за добро. Пошлото за красиво, а красивото за пошло. Съмнението, че има повече от 2 пола – мъжки и женски. И ако попиташ някого дали е мъж или жена, ще го обидиш.

Правят се опити несправедливостта да бъде поднесена като истина. Като нещо естествено.

Днес ние отново трябва да се разбунтуваме и да търсим истинската справедливост.

Нужни са себеотрицание и жертвоготовност. За щастие все още има много такива хора. Те живеят в различни части на страната.

Те са истински родолюбци. Жертват своето свободно време, финансовите си ресурси и своите имоти, за да помагат на другите.

Преди 9 години в Асеновград пенсионерка на 70 години инициира строителството на нова църква. Днес е на 79 години, а църквата е факт. Огромна и красива, обяснява Александър Димитров.

Още интересни и полезни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на неговия гост Александър Димитров във видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.