Принц Хари и Мегън Маркъл започват серозна работа (подписаха договор)

0
339

По време на пандемията с Ковид-19 принц Хари и Мегън Маркъл бяха доброволци за фондация. А сега вече започват сериозна работа

Все по-често ще виждаме принц Хари и Мегън в такава роля

Присъствието на Мегън и Хари в Лос Анджелис не остана незабелязано.

Не само, защото папараците снимат къщата, в която са отседнали или защото тичат по петите им в парка, в магазина и на други места.

Принц Хари и Мегън станаха доброволци и разнасяха храна по домовете на нуждаещите се.

Съвсем дискретно и без да афишират със своя произход и известност, те носеха предпазни маски и ръкавици. Шапки и дънки.



Обаче, хората които получава от тях своите сакове с провизии ги разпознаха. Сваляха записите от охранителните камери и ги разпратиха до медиите.

И благодарение на тези американци, целият свят научи, че Хари и Мегън продължават делото на принцеса Даяна.

Последната новина за звездната двойка е свързана с тяхната работа.

Двамата подписаха договор за работа с Хари Уокър. Те ще влязат в ролята на оратори. Ще изнасят лекции. Ще участват в публични беседи и дискусии. Ще презентират равенството между жените и мъжете. Ще се борят против класовата и расовата дискриминация.

В същата агенция работят други световноизвестни личности. Освен ТВ водеща Опра Уинфри, ангажирани са още предишните американски президенти Бил Клинтън и Барак Обама. Заедно с техните съпруги Хилъри Клинтън и Мишел Обама.

В България такъв род работа не се практикува по този начин. Но в САЩ е особено тачена и ценена.

Приближени на американските президенти са казвали, че такава работа носи 6-цифрен хонорар за едно участие.

А Мегън и Хари определено се нуждаят от много средства, за да водят своя независим начин на живот. Защото освен разходи за храна, облекло, комунално-битови, те трябва да плащат и за своята охрана.

А също така трябва да върнат на британските данъкоплатци сумата от 2,4 милиона паунда.

Когато се ожениха през 2018 г. принц. Хари и Мегън Маркъл се включиха в активна работа като членове на кралското семейство.

За целта им се полагаше издръжка от бюджета. Кралицата им даде имението Фрогмур Котидж, в което да живеят. От бюджета бяха заделени 2,4 милиона паунда за ремонт и реновиране.

Когато Мегън и Хари обявиха, че се отказват от своите кралски ангажименти, кралица Елизабет Втора не закъсня със своята реакция.

Тя им отне кралските привилегии на Острова и в чужбина. Спря издръжката, която са получавали и ги накара да върнат изразходените 2,4 милиона паунда.

Преди няколко месеца британските медии писаха, че принц Хари и Мегън са върнали първия транш от сумата на британските данъкоплатци.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.