Изследователят Милан Миланов разбули тайните подземия (ВИДЕО)

0
1286

Изследователят Милан Миланов от много години търси истините за света от времето на Атлантида до наши дни. От него научаваме за тайните подземия

Има една книга на 35 000 години от времето на атлантите. Тази книга е намерена от експедиция. Няколко страници от нея попаднали при Милан Миланов.

С помощта на Гергана Герасимова, която има достъп до Акаша, Милан Миланов получава информация за много от мистериозните събития на нашата планета.

Той разкрива какво се е случило с Хитлер, след като напуснал Европа. Фюрерът отишъл в Аржентина и продължил да живее там като богат меценат.

milan-milanov
Милан Миланов

Хитлер имал контакти с извънземни, които му дали знания как да бъдат направени различни видове бойна техника. Затова Хитлер започнал войната уверен, че ще победи и ще стане властелин на света.



По време на Втората световна война нацистите откриват тайно подземие в България, през което успели нелегално да изнесат много ценности.

Преди години, когато писателят Милан Миланов започнал своите изследвания, той ползвал услугите на две ясновидки.

Писателят искал да разкрие каква е тайната на Троя и затова попитал къде точно се намирал този толкова често споменаван древен град, свързан с творбата на Омир, Троянската война, хубавата Елена и любовта на младия Парис.

И двете ясновидки казали, че Троя се е намирала до родния град на писателя Милан Миланов, който е роден в Царево.

milan-knigi
Книгите на Милан Миланов

На остров Света Анастасия има тайна пещера, в която са скрити част от книгите от изгорялата древна Александрийска библиотека.

Тази пещера ще бъде достъпна след 10 или 15 години. В момента не.

Царичина е свързана с млада извънземна цивилизация, която искала да проникне на това място, което е генна банка, в която се съхраняват гените на Хомо сапиенс.

Тези извънземни успели да накарат военните да копаят, т.е. да свършат черната работа, а те директно и лесно да достигнат до мястото, което им е необходимо.

Изгледайте и двете видеа от „Въпрос на гледна точка“, защото така ще научите много интересни факти. Ако проявите по-задълбочен интерес, потърсете книгите на Милан Миланов в книжарниците или в библиотеките.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.