Маруся намери и върна на собственика 12 000 евро

0
209

Маруся Русева е от Бургас. На 13 август 2013 г. Маруся става медийна звезда, след като намери 12 000 евро и ги върна на техния собственик

Зуека, Маруся и Рачков Сн: ФБ

Пред камерата на БТВ и на журналиста Жоро Тошев Маруся днес разказва, че била на гости на нейна приятелка в Созопол.

В стаята намерила пакет, поставен в черен плик.

От любопитство отворила пакета и останала изумена, когато открила цели 12 000 евро.

Няколко минути по-късно вън на улицата някой започнал да крещи неистово. Бил мъж, чиято кола е паркирана пред къщата.



Маруся слязла на улицата, поздравила мъжа и му поискала личната карта. Той вече половин час ровел из колата, смятайки че там са изпаднали средствата му. След това се скарал с друг мъж като го набедил, че може би той му ги е откраднал.

Затова, когато Маруся поискала личния му документ той инстинктивно го извадил и подал личната си карта. Едва тогава се усетил да попита защо й е необходима.

Маруся се засмяла и отвърнала, че е дошла да му върне парите, които от толкова време се опитва да открие.

По-късно станало ясно, че техният собственик е българин. Той работел във Финландия. Възнамерявал с тези средства да си купи парцел или малка къща в страната.

В знак на благодарност мъжът дал 100 евро на Маруся да се почерпи. А на следващия ден всички медии разпространили новината за благородната постъпка.

През следващите дни във ФБ Маруся прочела разни коментари. Една част от коментиращите я подкрепяли, че е постъпила абсолютно правилно.

Друга част я наричали „патка“ и я критикували защо не си е замълчала.

Днес Маруся е жива и здрава. Работи като организатор на културни мероприятия по Южното Черноморие.

Но преди 10 години в Бургас успява да събере в една зала 150 човека. Те изгледали постановката на Асен Блатечки, която сам режисирал.

След това е работила с Мария Сапунджиева, Мариус Куркински, Албена Михава, Димитър Рачков,  Зуека, Ненчо Илчев и много други.

Тайната на професионалния успех на Маруся се крие в перфектната работа. За да покани някой актьор или постановка в Бургас, тя преди това лично я е изгледала. След това може да я препоръча.

Най-лошо е да се каже на публиката, че този спектакъл е страшна комедия. А публиката час и половина да се чуди на какво да се засмее. Просто защото организаторът не е гледал предварително постановката. И е подвел своите клиенти.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.