От първо лице: Миролюба Бенатова с разкрития за протестите!

0
305

Разследващата журналистка Миролюба Бенатова е била снощи на мястото на събитията и днес разкри шокиращи неща, които е видяла там!

Ето какво написа Миролюба Бенатова:

“Не видях боя над момчетата, останали на първа линия пред МС, но има камери и лични записи, които ще покажат какво се е случило. Знам, че полицейското насилие от 24 юли 2013 г., развихрило се край Народното събрание, остана неразследвано по същество. Тогавашният отговорник за охраната на протестите, днес е министър на вътрешните работи. Друго не се промени.

Миролюба Бенатова
Разследващата журналистка Миролюба Бенатова коментира най-актуалните събития от последните дни

Снощи след 22 часа имаше момчета “с черни фланелки”. Но дори и по това време имаше много момчета с велосипеди, момичета с деца, деца с тебешири. Всеки прави на протест това, което може. А полицията трябва да умее да се справя адекватно. Не да седи и да гледа вандализъм като публика, но не и да пребива от липса на подготовка за справяне с нарушения на обществения ред.

Още по светло снимах един полицай, тежко оборудван, който тичаше да стигне колегите си.Толкова не знаеше къде се намира, че си изпусна палката и си продължи без нея. Явно, млад и неопитен.

В моменти на криза и високи нива на напрежение, най-важно е тези, които отговарят за реда, да са с подредени емоции и умения на ниво.

Иначе ни чакат тежки дни. Пазете се! И знайте, че ние нямаме полза да се сбием заради различни политически и житейски вярвания. Но Те имат интерес да ни се присмиват как се самоунищожаваме.”

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.