Ахмед Доган и Мустафа Карадайъ излязоха с извънредно обръщение

0
270

Във връзка със случката в черноморския парк “Росенец”, където се намира Сараят на Ахмед Доган, почетният и настоящият лидер на ДПС направиха извънредно обръщение

Ахмед Доган и Мустафа Карадайъ с извънредно обръщение към всички, които са ги подкрепили днес

Днес около имота на Ахмед Доган се бяха събрали симпатизанти на ДПС. Те пристигнали, за да окажат морално подкрепа на своя почетен председател.

Същите симпатизанти посрещнаха с българския химн симпатизантите на останалите политически партии, които пристигнаха, за да протестират и да плажуват на “Росенец”.

Благодарение на добрата организация на симпатизантите на ДПС, мобилизацията на полицията и сравнителната разумност на останалите българи, не се стигна до сериозни инциденти.

В своето изказване Мустафа Карадайъ заяви, че държавата у нас липсва.Българският президент не могъл да вникне в смисъла на президентската институция. А започнал да води свои лични битки.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ подчерта, че Ахмед Доган е символът на ДПС.

Агресията към него е агресия срещу цялото Движение. Затова благодари на всички привърженици, които са подкрепили със своето присъствие почетния председател и Движението.

Ахмед Доган също благодари на симпатизантите и членовете на ДПС. Той подчерта, че се гордее с тях и много ги обича. Прекланя се пред тях.

Видео с обръщението на Ахмед Доган и на Мустафа Карадайъ можете да изгледате ТУК.

След като Христо Иванов пристигна с лодка на плажа пред Сарая на Доган преди три дни, беше посрещнат от охраната на НСО.

Президентът поиска НСО повече да не охранява Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Преди охраната да им бъде отнета от властта, двамата доброволно се отказаха от нея, писа Дарик.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.