Илиана Раева възхитена и трогната от това ВИДЕО!

0
286

Илиана Раева благодари на японците за видеото, което са направили в чест на нашите златни момичета! Можете да го видите и вие благодарение на нашата медия!

„ВИДЕО ПОСЛАНИЕ ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА МУРАЯМА КЪМ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

Илиана Раева
Илиана Раева се трогна от видео на японци

(Чудесно е да имаш възможността да се докоснеш до добротата, която се оказва толкова „заразна”, че незнайно как започваш и ти да ставаш по-мил и любезен, по-честен и справедлив!)

Изключително мил жест се получи в БФХГ от жителите на град Мураяма (Япония) в подкрепа на нашите „златни момичета“ – прекрасно клипче с пожелания към националния отбор на България по художествена гимнастика с пожелания за успех, силен дух и воля.

Примпомняме, че на 18 март 2017 г. президентът на БФХГ г-жа Илиана Раева подписа 4-годишен договор за подготовката на националните ни отбори с кмета на град Мураяма, Япония, г-н Такао Шифу.



Нашите момичета проведоха три лагера, в които бяха посрещнати изключително топло, така както го могат жителите на „планетата на гостоприемството “ Япония!
Това видео послание е поредният специален жест от жителите на Мураяма към нашите грации!

Те още веднъж показаха с каква гордост приемат факта, че такива големи шампионки са избрали точно техния град за своя база за подготовка преди Олимпиадата в Токио!

БЛАГОДАРИМ ЗА ПРЕКРАСНИЯ ЖЕСТ, ЛЮБОВТА И ДОВЕРИЕТО КЪМ НАС, СКЪПИ ЯПОНСКИ ПРИЯТЕЛИ!ТРОГНАХТЕ НИ НЕВЕРОЯТНО СИЛНО С ХУБАВИТЕ ДУМИ, ТОПЛИНАТА И ПРЕКРАСНИТЕ ВИ ПОЖЕЛАНИЯ!
ОБИЧАМЕ ВИ!
Iliana Raeva“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.