Най-вкусните панирани чушки с апетитен пълнеж (леко пикантни)

0
232

Тези панирани чушки са просто невероятно вкусни

панирани чушки
Най-вкусните панирани чушки

Предлагаме ви рецептата за най-вкусните панирани люти чушки, които правим с много апетитна плънка. Стават страшно вкусни и леко пикантни, което ги прави любими на мнозина. Доволни ще останете.

Трябват ни 200 грама сирене крема, 200 грама кашкавал, 30 грама бекон, 16 люти чушки, една чаша прясно мляко, една чаша брашно, една чаша галета, 200 грама олио, сол на вкус.

Първо трябва да си смесим настъргания кашкавал със сиренето крема и нарязания на ситно бекон. След това с една лъжичка пълним сместа в чушките, които вече сме почистили от семето им.

После в три отделни купички си поставяме брашното, млякото и галетата. Всяка от напълнените чушки я топваме първо в млякото, а после и в брашното. Овалваме и оставяме да се подсушат за около десетина минутки.



След това още веднъж ги топваме в прясното мляко, а после и в галетата. Отново оставяме да се засушат малко. През това време си загряваме мазнината в един по-дълбок тиган и слагаме вътре чушките да се изпържат.

Пържим ги на порции като са им достатъчни около 2-3 минутки. Обръщаме ги и от двете страни и ги вадим. Поставяме ги първо на хартия за печене, за да им се отцеди мазнината, а после ги сервираме на трапезата.

Стават уникално вкусни, а и са много лесни и бързи за приготвяне. Тази рецепта ще ви спаси в ситуациите, когато изненадващо ви дойдат гости и се чудите с какво бързо и апетитно да ги нагостите. Не ги пропускайте.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.