Най-неочакваните разкрития за тайни общества и велики посветени (ВИДЕО)

3
739

Надигната е завесата на един свят, за който много хора имат бегла представа, че съществува, но тези тайни общества и  велики посветени са били двигател на човешката история

Моцарт – един велик посветен, който чрез своята музика допринася за промяната на манталитета в Европа.

Великият Моцарт не е бил само композитор, той е създал уникални произведения, за които публиката в миналото, дори и днес не е предполагала, че това са характерни масонски мотиви и ритуали.

Известното произведение  „Вълшебната флейта“ е написано за масонски ритуали  и поражда  Шифъра на Моцарт.

Моцарт е отговарял за 4-та колона в храма на масоните – колоната на хармонията. Днес се използват само 3 колони – на красотата, на мъдростта и на силата.



Извеждането на хората от света на Средновековието и тяхното въвеждане в новата епоха е станало чрез музиката.

obstestva
В тайните общества има много неразгадани мистерии

Моцарт е отровен. Според Димитър Недков не е важно дали Моцарт е бил отровен от Салиери или някой друг. Той е отровен – убит от арогантната завист към неговия необятен талант, от лицемерието на политическите обществени нрави.

Музиката и хармонията са били най-важния инструмент на просветените и просветителите. Музиката отключва съзнанието на всеки човек, за да осмисли света.

И днес чрез музиката много хора се опитват да влияят на хората по различен негативен начин.

Орхан Памук казва,  че Западът (и всички общества) днес се е самозабравил, само защото е наследник на старите европейски просветители.

Не случайно като химн на ЕС е използвана „Ода на радостта“, която изигра лоша шега на много народи, коментира писателят  Димитър Недков във „Въпрос на гледна точка“.

Днес такива велики посветени не съществуват, защото е победила войнстващата посредственост, лицемерието във взаимоотношенията между хората.

Във второто видео ще научите неподозирано интересна информация за друг известен масон от тайните общества – Пушкин.

Както каза писателят Димитър Недков, ако някой иска да атакува Русия, в миналото СССР, то той трябва да познава добре творчеството на Пушкин.

Неочаквано интересен разказ, в който се говори за съвременни шпиони, ЦРУ и други неща.

 

сподели бутон

loading...

3 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.