Милена Фучеджиева изригна срещу Цветанка Ризова заради феминизма!

0
227

Милена Фучеджиева е бясна на Цветанка Ризова, която не вярвала, че президент може да бъде жена!

Гостуването на Тома Томов в предаването на Цветанка Ризова предизвика гнева на сценаристката Милена Фучеджиева. Причина за това стана мнението на водещата, че президент на Америка не може да бъде жена.

Милена Фучеджиева
Милена Фучеджиева изригна заради феминизма

Ето как изригна Милена във Фейсбук:

„Цветанка Ризова пита Тома Томов – който малоумно твърди, че 400 милиона американци щели да грабнат оръжието, „мъже, жени и деца“, а населението е 334 милиона – какво мисли за евентуална жена-президент на Америка. Той отговаря, че е мъжко шовинистично прасе и не вярва във феминизма. Ризова е съгласна. Казва, че е принудена да се съгласи с него.

Тоест какво? Как е принудена? Кой я принуждава? Какво я принуждава да се съгласи с едно шовинистично мъжко прасе, че жена никога не бива да бъде президент на Америка?



Не настоявам всички да са феминисти и феминистки, но за мен е срамно една жена, водеща на влиятелно предаване в най-гледан часови пояс, няма да я наричам журналист, защото не всеки водещ е журналист, да отрича възможността жена да бъде президент. Томов изобщо няма да коментирам.“

Поводът за тази дискусия са наближаващите президентски избори в САЩ. Столът на Доналд Тръмп не изглежда толкова сигурен заради големия брой смъртни случай в страната по време на пандемията.

Милена Фучеджиева нашумя и с друго в последните седмици. Тя е жената, която Христо Сираков почерни преди почти 40 години, когато уби бащата на детето й след необмислено шофиране. Тази история беше припомнена заради смъртта на Сираков през септември.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.