Победителят от Къртицата 2 преследва нови амбиции в живота

0
612

Георги Стоянов – новият победител от  Къртицата 2 разкри своите бъдещи амбиции за живота

И вторият сезон на култовото риалити Къртицата приключи. След оспорвана надпревара и много емоции, на голяма част, от които и ние зрителите станахме свидетели, научихме, че победител е Георги Стоянов.

Георги Стоянов
Победителят в Къртицата 2 с нови амбиции

Георги Стоянов още един път доказа, че е изключителен шампион не само на ринга, но и в живота.

ММА безстрашният боец си тръгна с една доста прилична сума от 152 860 лева.

В тежко съревнование, Георги Стоянов успя да надвие останалите си съперници – Александър Сано, Костя Воротнюк, Евгени Иванов и Емил Каменов.Както научихме вчера от финала на предаването, Къртицата беше Емил Каменов, който е един от най-добрите охранители у нас.

И понеже до последно никой не можа да разбере кой е Къртицата, цялата събрана сума по време на риалитито – 97 140 лева по регламент се паднаха на Каменов.

Той заслужи тази финансова награда, понеже съумя да скрие своята истинска роля на саботьор. Емил е надарен с определени качества на актьор и успя дискретно да заблуди всички.

Какво бъдеще очаква Георги Стоянов. Както сам сподели в интервю за медиите, в живота пред него се разкриват нови амбиции.

Както до сега, ММА боецът ще продължи да подпомага младите български спортисти, за да могат да се развиват в една нормална спортна атмосфера.

Освен за млади спортисти от ММА надпреварата, Георги Стоянов пое ангажимент да помага на българи, които се занимават и с друг вид спорт, защото амбицията на всички спортни професионалисти е една – успехи и слава за България.

Георги Стоянов сподели, че симпатизира на Николай Бареков, защото младият лидер си е поставил сериозни амбиции за възпитание и превъзпитание на българската нация. Едно от нещата, които Бареков се зарече, че ще направи, е да върне обратно родната казарма.

А дисциплината и отговорността, които се възпитават в казармата, изключително много допадат на ММА шампиона Стоянов.

Нищо чудно един ден Николай Бареков да покани победителя от Къртицата 2 спортиста Георги Стоянов за свой министър на спорта.

 

сподели бутон

loading...