Вижте най-впечатляващите украси за Коледа по света! (СНИМКИ)

0
569

С наближаването на най-красивите и вълшебни празници в годината – Коледа и Нова година, ставаме свидетели на уникални впечатляващи украси по целия свят

Остават броени дни до настъпването на най-красивите и вълшебни празници в годината – Рождество Христово и Нова година. С приближаването на тези обичани дни за малки и големи, всички започват да пригласят своите домове, офиси и градове за посрещането на най-обичания старец по целия свят, добрия Дядо Коледа, който ще ни остави подаръци до елхата.

christmas
Най-впечатляващите украси за Коледа 2015 година

Всички искаме да направим домовете си по-красиви, по-цветни, по-колоритни и по-светещи. В българските традиции се смята, че най-подходящият момент за започване на украсяването на дома ни за предстоящата Коледа, е на Никулден, 06 декември.

Друга традиция, която е важно да спазваме по Коледа, е всяка година да си купуваме по нещо ново – било то сувенир, свещник за ароматни свещи, венец за входната врата, играчка за елхата или покривка с коледни мотиви. Идеята е, че така внасяме нова, положителна енергия, която ще ни донесе позитивни емоции през идващата Нова година.

christmas
Коледна магия 2015|
christmas
Божествени светлинки по Коледа 2015
christmas
Коледна пищност 2015

В Америка е традиция още от началото на месец декември къщата да бъде щедро украсена от светещи лампички. С настъпването на всяка нощ тези светлинки се запалват и така домовете заприличват на оживяла приказка.



christmas
Най-прекрасната Коледа 2015
christmas
Прелест и светлинки
christmas
Чар и пищност

Напоследък и у нас все повече хора обръщат внимание на украсяването на външните фасади на къщите и апартаментите си. Все по-често от различни места ни се усмихва добрият старец Дядо Коледа, който, нарамил чувала с чудните подаръци за малки и големи, изкачва стълбичките към прозорци, балкони и тераси.

Koleda
Уют и топлина
Koleda 2015
Топлина и светлина
Koleda
Блясък и пищност – това е Коледа 2015

А сега ще ви представим най-колоритните и живописни коледни украси от цял свят, събрани от американския портал architecturendesign.net. Насладете се на тази уникална и изключително красива селекция на светлинки, а може и нещо да ви хрумне и да разнообразите украсата на своя дом тази година.

Весели празници, приятели! Пожелаваме ви вълшебна Коледа и чудесна Нова 2015 година!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.