Съвети на Нели Конуей при пълното слънчево затъмнение (ВИДЕО)

3
534

Всички знаем, че предстои в природата да се случи едно истинско чудо – пълното слънчево затъмнение. Ето какво ни каза Нели Конуей по този повод

„На 20 март ще има слънчево затъмнение и също е пролетното равноденствие. Седмицата може да е напрегната и емоционална. Моля ви да запазите спокойствие и да не се подавате на страха и на др. провокации на егото.

Моля ви, игнорирайте хора, които се опитват да ви въвлекат в тяхната драма или да ви изкарат виновни за това, което им се случва. Използвайте свободната си воля да се чувствате силен, да вдъхновите другите да вярват в доброто и да вярват в себе си.

Моля ви, помнете, че вие не сте сами, вие сте част от енергийния грид на цялата планета и има милиони добри, духовни хора в цял свят, които вибрират като вас, небесните ангели също са с нас и ни помагат.

nelly
Нели Конуей предаде съветите на АА Михаил за пълното слънчево затъмнение Сн: Nelly Coneway

Искам да ми помоля в следващите няколко дни, до 21 март да намерите 11 мин. всеки ден да медитирате (вкъщи или сред природата) и изпратете молитва за мир и любов на планетата ни.



Моля ви, визуализирайте страната, в която живеете, визуализирайте цяла Европа и цялата планета заобиколени с искряща чиста бяла светлина.

Призовете допълнителни ангели хранители около вас, вашите близки и приятели, града и държавата, в която живеете в момента, благословете политиците и поканете повече любов и светлина при вас и тези около вас.

Не се страхувайте!

Много е важно в следващите няколко дни да вибрирате възможно най-чисти и силни вибрации на любов, които ще помогнат на цялата планета да направи прехода. Благодаря ви. Любов и мир на цялата планета!

Моля споделете това съобщение, което идва директно от Архангел Михаил, моля поканете и вашите близки и приятели да се включат в молитвата ни за мир и разбирателство.

С обич и признателност за това, че ви има!
Нели Конуей“

Благодарим на Нели Конуей, на Архангел Михаил  и  на останалите Ангели за съветите!

Не трябва да забравяте още, че по време на пълното слънчево затъмнение не трябва да гледате директно към слънцето с очи или с вашите слънчеви очила, без значение дали са с добра UV защита.

Ако не разполагате с подходящ телескоп или друга техника, трябва да подготвите опушено на свещ стъкло, през което ще можете да наблюдавате природния феномен, наречен пълното слънчево затъмнение.

Не забравяйте, че Нели Конуей ще проведе Ангелски семинари в София през месец май. Повече научете ТУК.   

сподели бутон

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Благодаря ви НЕЛИ,много ви благодаря!Радвам се,че станахте част от моя живот!Искрено ви се радвам и някакси ви обикнах по своему.Бъдете все такова слънце!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.