Калина Паскалева алармира: Ресторантите се превърнаха в дискотеки под прикритие след 23:30 ч.!

0
162

Калина Паскалева вижда престъпление срещу мерките на НОЩ и не си поплю да ги съобщи публично!

„КАК ЩЕ БЪДАТ НАКАЗАНИ ЗАВЕДЕНИЯТА В СОФИЯ, КОИТО РЕШИХА ОТ РЕСТОРАНТ ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В ЧАЛГАДЖИЙНИЦА СЪС СРЪБСКИ И ГРЪЦКИ ПАРТИТА ПОД КЛЮЧ СЛЕД 23:30.

Калина Паскалева
Журналистката и писателка Калина Паскалева алармира за сериозно нарушение срещу мерките на НОЩ

ЗАБАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ОБЩЕСТВЕНИ ЛИЧНОСТИ ЧУВСТВАТ ЛИ СЕ ОТГОВОРНИ, ЧЕ ДНЕС ПОЧИНАЛИТЕ С COVID-19 СА 189?

Сега, тъй като в София повечето от заведенията – ресторанти, кафенета, дискотеки – спазваха мерките за дезинфекция и дистанция, смятам, че е редно тези, които не го направиха да бъдат глобени по възможно най-строгия начин. Медиите оповестиха имената само на няколко от тях. Има още. Знае се кои са. Патрулките са седели пред тях, но не са могли да влязат, защото забавата е под ключ, а посетителите са излизали през друг вход. Знае се, че същите тези заведения ( които по принцип са ресторанти, но от известно време се правят на чалга дискотеки ) са били посещавани от известни личности ( виждала съм в социалната мрежа снимки и клипове от сторита ), някои от тях са и телевизионни продуценти, тоест това са хората, които активно влияят на общественото мнение. Защо те дават лошия пример на обикновения гражданин? И докато тези дами и господа демонстрират поведение

“Мен вирусът не ме лови, държавата не се грижи за бизнеса, аз ще го подпомогна с една бутилка водка/вино”, няма как да очакваме българският народ да не бъде разделен.



Има ли гражданска отговорност? Има ли желание да се справим с пандемията? Има ли общи усилия?“

Източник: Фейсбук

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.