Стойчо Керев със сензационно участие в Нова ТВ и коментари по актуални теми

0
163

За пореден път Стойчо Керев показа, че неговото мислене и неговата гледна точка са различни от тези на останалите и са глобални

Стойчо Керев в Нова ТВ в предаването „Пресечна точка“

През настоящата седмица гости в предаването „Пресечна точка” по Нова ТВ са Валери Найденов – журналист. Журналистът, продуцент и ТВ водещ Стойчо Керев и Калина Паскалева – журналист, ПР и блогър.

Въпросите, които разискват са изключително актуални.

В САЩ изборите минаха и преди малко новият президент положи клетва.

В България предстоят избори за нов Парламент и това ще се случи на 4 април 2021 година.



По повод българските избори темата за машинното гласуване продължава да бунтува духовете.

За пръв път у нас гласуването в условията на Ковид-19 налага спазване на противоепидемични мерки.

Секционните комисии ще трябва да работят с ръкавици, докато обслужват гражданите. Всеки, който е гласувал знае, че преди даде своя глас има процедура по установяване на неговата самоличност. След като упражни своя вот, избирателят трябва да се подпише срещу името си в протоколите и да получи своята лична карта.

Правителството обмисля по какъв начин да гласуват лицата, които в деня на изборите се намират в изолация.

Стойчо Керев изтъква, че предстоящите избори са изключително важни за България. Те ще определят накъде ще тръгне страната ни.

А въпроса с използването на маски, според Стойчо Керев, звучи утопично. Но в същото време не трябва да забравяме, че 21 век е 21 век. НС казва, че ще гласуваме с машини, значи ще се научим да го правим. Драма няма, убеден е Стойчо Керев.

Но предстоящите избори ще бъдат различни. От тях ще стане ясно дали страната ще остане в Б група или ще влезе в А група.

Не пропускайте видеото долу. Коментарите на всички гости са интересни, но тези на Стойчо Керев предизвикват най-бурните аплодисменти на зрителите в залата.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.