Фреди Меркюри е жив: Чуйте този глас, който е съвсем реален в наши дни! (ВИДЕО)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Фреди Меркюри отново е жив, гласът му пак радва света!

Рок легендата Фреди Меркюри почина преди 26 години, но и до днес няма човек, който да не го е слушал. За щастие може да го слуша и на живо чрез неговия най-добър имитатор.

Фреди Меркюри и Марк Мартел

Дори и визуално Марк Мартел прилича на Фреди Меркюри

Той се казва Марк Мартел и е родом от Канада. 41-годишният певец има глас, който наподобява на 90% този на вокалиста на “Queen”.

Марк е известен по цял свят, но не толкова с творчеството си, колкото с имитациите си. В интернет се разпространяват навсякъде негови изпълнения на хитове на легендарната група.

Канадецът е активен музикант от 1999 г., когато сформира групата “Downhere”. От 5 години насам обаче се подвизава като солов изпълнител.Интересното е, че по участия постоянно е каран от хората да пее не своите песни, а тези на “Queen”. Той, разбира се, го прави, тъй като това му носи достатъчно дивиденти.

Марк Мартел е не само певец, но и музикант. Той свири успешно на китара и пиано, което му помага много в кариерата.

Не е женен, няма време за това, понеже постоянно е ангажиран с участия. Все още обаче е млад и има време и за тази стъпка в живота си. Това обаче не е сигурно, защото има слухове, че е на левия бряг, където беше и неговият кумир.

Изслушайте една от имитациите му на Фреди Меркюри!

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар