Фреди Меркюри е жив: Чуйте този глас, който е съвсем реален в наши дни! (ВИДЕО)

0
1025

Фреди Меркюри отново е жив, гласът му пак радва света!

Рок легендата Фреди Меркюри почина преди 26 години, но и до днес няма човек, който да не го е слушал. За щастие може да го слуша и на живо чрез неговия най-добър имитатор.

Фреди Меркюри и Марк Мартел
Дори и визуално Марк Мартел прилича на Фреди Меркюри

Той се казва Марк Мартел и е родом от Канада. 41-годишният певец има глас, който наподобява на 90% този на вокалиста на „Queen“.

Марк е известен по цял свят, но не толкова с творчеството си, колкото с имитациите си. В интернет се разпространяват навсякъде негови изпълнения на хитове на легендарната група.

Канадецът е активен музикант от 1999 г., когато сформира групата „Downhere“. От 5 години насам обаче се подвизава като солов изпълнител.



Интересното е, че по участия постоянно е каран от хората да пее не своите песни, а тези на „Queen“. Той, разбира се, го прави, тъй като това му носи достатъчно дивиденти.

Марк Мартел е не само певец, но и музикант. Той свири успешно на китара и пиано, което му помага много в кариерата.

Не е женен, няма време за това, понеже постоянно е ангажиран с участия. Все още обаче е млад и има време и за тази стъпка в живота си. Това обаче не е сигурно, защото има слухове, че е на левия бряг, където беше и неговият кумир.

Изслушайте една от имитациите му на Фреди Меркюри!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.