„Женени от пръв поглед“ направи щастливи още сърца (ВИДЕО)

1
445

„Женени от пръв поглед“ се оказа успешно социално начинание за втори път. Проектът доказа, че все пак любов от пръв поглед съществува

След като първата двойка Антония и Атанас беше венчана, а младоженците, които за първи път се видяха пред олтара, показаха всички признаци, че са доволни от направения избор за тях, следващата двойка е не по-малко емоционална.

Чаровните Светлана и Стефан са изключително лъчезарни, с чувство за хумор и също се харесаха от пръв поглед.

Както коментира брачен консултант и психолог, най-първата реакция е изключително важна, защото тя е непринудена, спонтанна, дори първична.

А двамата младоженци наистина се харесаха от пръв поглед, което е важно.



jeneni
Още две щастливи двойки в „Женени от пръв поглед“

Третите щастливци – Гергана и Георги също се харесаха изключително много, когато се видяха за пръв път.

Изгледайте видеото и станете част от сватбеното тържество на двете двойки, което   „Женени от пръв поглед“ организираха.

Младоженците наистина ще ви развеселят и ще ви заредят с невероятни положителни емоции.

За читателите, които живеят в чужбина и не гледат българските ТВ медии, ще припомним, че  „Женени от пръв поглед“ се провежда за пръв път у нас.

След обявяването на кастинга се явили по 15 човека – мъже и жени, които в момента по различни причини не могат да си намерят подходящ партньор.

Те обяснили на организаторите, психолога и свещеника (синът на отец Иван от Нови хан) какви са техните амбиции и очаквания. Какво искат да постигнат още в живота си. Какво очакват от своя партньор.

По този начин целият екип успял да оформи само 3 двойки, но от 30 души 6 все пак е някакъв  успех.

Младите хора никога преди не са се виждали. Те се срещат за първи път, облечени в сватбените костюми пред длъжностното лице.

Организаторите са подготвили сватбената церемония, сватбено тържество в ресторант, първа брачна нощ в хотел и меден месец в чужбина.

Не знаем дали ще има втори успешен сезон на „Женени от пръв поглед“, но е възможно повече млади българи да се престрашат и да се доверят на специалистите.

 

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. На мен много ми хареса! Прекрасно предаване, прекрасен социален експеримент. Според мен има много добри шансове двойките да си паснат. Дано предаването да има и втори и трети сезон 🙂 Успех!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.