Еленко Ангелов разкрива как баба Ванга го накарала да стане психолог

0
954

В култовата поредица “Операция История” гост на Росен Петров е Еленко Ангелов

Еленко Ангелов говори за баба Ванга в “Операция История”

Поводът за гостуването му е разказ за българските феномени.

Най-известният феномен у нас е баба Ванга. Родена на 31 януари 1911 г., през 2021 г. се навършиха 110 години от рождението й.

Други големи феномени са Слава Севрюкова. Но за нея се заговори доста по-късно. Както и преподобна Стойна.

Психологът Еленко Ангелов имал лична среща с пророчицата Ванга.Еленко Ангелов учил психология, а в свободното си време работел като бодигард в известно столично заведение.

В един семестър трябвало да вземе 7 изпита. Той започнал да изпитва определени колебания дали да продължи заниманията с психология или да се отдаде на охранителна дейност.

През нощта легнал да спи и сънувал баба Ванга. Тя го нарекла “Елене” и го накарала да си вземе изпитите. Сънят бил толкова истински. Той имал усещането, че баба Ванга ще го набие на сън. А начина, по който го нарекла е така както само майката на психолога се обръща към него.

След този сън нищо друго не останало на Еленко Ангелов освен да тръгне за университета. Било зимата и снегът натрупал доста.

Слизайки от колата пред университета изживял истинско чудо, за което разказва във видеото. После влязъл и в рамките на 1 ден взел всичките си 7 изпита.

А след тази случка вече 20 години работи като психолог.

Не пропускайте цялото видео долу. От него ще научите още интересни факти за дарбата на баба Ванга. Както и за останалите български феномени.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.