Веселин Михайлов за Хюман Дизайн: Възможности за личностно усъвършенстване и терапия

0
330

Инструкторът Веселин Михайлов гостува  в предаването „Бодилник“

Веселин Михайлов говори за Хюман Дизайн в предаването „Бодилник“ като изключително полезен метод за всеки човек

Той е основоположник на системата Хюман Дизайн за България.

Хюман Дизайн е наука, която разглежда уникалността на всеки едни човек. И ако в някакъв момент човек започне да губи своята посока, отново това знание му помага да намери правилния път.

Според общите характеристики, хората условно са разделени на 4 типа. Това са Рефлектор, Прожектор,  Генератор и Манифестор.

Всеки отделен тип хора притежава различни емоционални и психически характеристики. Както и различен подход във вземане на решенията и начина на действие.



Това познание е изключително полезно за всеки човек. То разкрива най-правилния начин, по който да вземате най-добрите решения във вашия живот и да се справяте със стреса.

Помага да събудите вашите вътрешната сила и увереност. Да изчистите и трансформирате ограничаващите ви емоционални състояния. Да подобрите менталното си и физическо здраве. Възможност да усвоите духовните принципи и закони във вашето лично ежедневие с цел да разширите съзнанието си.

Не пропускайте разговора на видеото долу.

От въпросите на водещия и от отговорите на Веселин Михайлов ще научите изключително интересни и полезни нови факти. Те ще ви помогнат и да направите по-добра ориентация във вашия живот.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.