Д-р Стоилов говори за еволюцията на хората, която се случва в момента

0
992

Д-р Румен Стоилов гостува в предаването „Без формат“ на ТВ Хасково. Заедно с водещата Христина Котларска ни запознават с новата човешка еволюция

Д-р Стоилов говори за новата човешка еволюция

Д-р Стоилов е практикуващ кардиолог (сърдечен лекар) и езотерик.

От както свят светува битуват множество теории за възникването на света.

Никой точно не може да каже кое как се е случило. Учените говорят за Големия взрив, от който се е появила и нашата Вселена. Нашата Вселена се състои от около 3% материя. Има и черна материя. Тя притежава маса, но никой не е в състояние да я снима и да й направи точна характеристика както на планетите и на звездите.

Отделните тела във Вселената се привличат посредством гравитацията. Това е по-грубата сила. А по-фината е любовта. Става дума за онази вселенска любов,  за която се говори в свещените писания. А не за любовта такава каквато я разбираме ние хората.



Гравитацията се реализира посредством частиците гравитони. Но никой все още не е успял да снима гравитон и да го опише, казва д-р Стоилов.

Но гравитоните излъчват вълни. Такива вълни са били регистрирани от учени, които са предложени за Нобелова награда. Етерът е фина реалност, в която всичко плува и съществува, казва д-р Стоилов.

През последните години се наблюдават промени в заобикалящата ни фина среда и в човешкото тяло. От известно време в човешкия мозък е започнал да пулсира локус целореум в синя светлина и да излъчва енергия.

Ядрото на водорода се променя. Тази промяна довежда до изменения във всички останали елементи и съединения. Уранът също се променя.

Никой точно не може да каже до каква степен ще се случат тези промени. Но едно е ясно. Тези промени събуждат вътрешния потенциал, който ние носим. Ще се повиши интелектът на хората. Ще започнем да гледаме по различен на нас самите и на света около нас. Те развиваме все повече своите творчески заложби.

Още непознати, любопитни и невероятно интересни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Христина Котларска и от отговорите на д-р Стоилов.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.