Племенницата на принцеса Даяна получи второ световно признание

0
234

Сравняват лейди Кити Спенсър с нейната световноизвестна вуйна

Принцеса Даяна в Ню Йорк на благотворителна гала вечеря. Лейди Кити Спенсър вече е световен посланик за Dolce & Gabbana Сн: ФБ

Лейди Кити е наследила красотата, емоционалността и благородството на семейство Спенсър.

Нейната известност й осигурява възможност да привлича богати хора от целия свят, които дарят средства за различни благородни каузи.

Първото световно признание, на което се радва племенницата на принцеса Даяна, е свързано с работата й за Булгари (BVLGARI). Лейди Кити Спенсър е обявена за посланик на световната марка бижута. 

Преди две години дъщерята на кралица Елизабет Втора принцеса Анна ангажира лейди Кити Спенсър по тази линия за участие в мащабна благотворителна кампания. Събраните 2,4 милиона британски лири са постъпили във фондацията „Спасете децата“.



Второто световно признание дойде от модния гигант Dolce & Gabbana.

От години лейди Кити Спенсър дефилира за модната къща. Собствениците на Dolce & Gabbana Доменико и Стефано не веднъж са давали висока оценка за работата на лейди Кити Спенсър.

Тя не е професионален модел. Завършила е английска литература, психология и политика в Университета в Кейп Таун, ЮАР. Но на подиума се справя много по-добре от десетки професионални манекенки. Собствениците на Dolce & Gabbana казват, че аристократката и племенница на принцеса Даяна притежава вродена грация, която липсва на обикновените момичета.

От месец февруари 2021 г. лейди Кити Спенсър официално е обявена за световен посланик на Dolce & Gabbana.

Новата позиция ще й позволи не просто да дефилира на модния подиум, но също така да представлява модната къща и да подкрепя всички благотворителни и обществени каузи, с които е ангажирана.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.