Лечителят Саркис Инджиян лекува успешно и най-тежките болести

1
348

Доста българи вече познават способностите на лечителя Саркис Инджиян

Саркис Инджиян

Лечителят гостува на Даниела Тренчева в предаването “Ничия земя” по Нова ТВ

Саркис Инджиян казва, че начинът, по който помага на хората не е дарба, а е наука, на която се е обучавал зад граница. Преди да започне да помага бил бизнесмен. Обличал армията с камуфлажни облекла.

Саркис Инджиян е ултрасензорен медиатор. Учил е при известния в чужбина руски маг Борис Золотов.

В Москва следвал в Академията по насрещни проблеми за работа с енергия и за отпушване на чакри.  Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН. В момента у нас Саркис Инджиян е един от 18-те признати лечители, които имат лиценз да лекуват законно с биоенергия.Стара баба билкарка от Одеса в продължение на 3 години обучавала Саркис в науката на билките. Преди това познавал само глухарчето. Бабата била самоук професионалист.

Освен за билките, тя го научила как да съчетава билкарството с енерголечението.

Той казва, че всеки един човек може да бъде като него. Стига да го поиска.

Според Саркис Инджиян няма нелечима болест. Има болести, при които са изтървани моментите за лесно и бързо излекуване.

В своята практика е извършил десетки чудеса.

Една такава щастлива жена е Ани. Имала рак на гърдата. След няколко сеанса вече е излекувана.

Мъж от чужбина имал проблеми с колената. Не можел да кляка. Саркис му дал енергия. Човекът успял да клекне за първи път от много месеци.

Когато е изтощен, Саркис се зарежда от слънчевата светлина. Самият той имал камък в бъбрека и в жлъчката. Сам успял да си ги изчисти.

Начинът на живот през последните години е активирал повече психическите проблеми у съвременните хора. А след това психическите проблеми рефлектират върху физическото тяло.

Лечителят може да лекува епилепсия. Това заболяване в 70% от случаите се предава по наследство, ако прадядото или бабата са били алкохолици. Затова е важно човек да изследва и да познава своето родословно дърво и проучи какви болести е имало в миналото. Така всеки човек ще знае към какви болести е предразположен.

Друга причина за активиране на епилепсия е удар в главата. Следствие катастрофа, например. Лечителят е имал пациент с 3-4 припадъка дневно. Успял да му помогне да се излекува.Лечението се случва бавно – в продължение на 2 до 3 месеца, защото нарушените центрове в мозъка трябва да регенерират. За целта освен с биоенергия, лечителят помага с хомеопатичини средства и с билки.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Хора благодаря че ми дадохте телефонен номер на г-н Саркис Инджиян на който не отговаря никой. Благодаря ви.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.