Велика вест за Цвети Стоянова: Виж какво се случва с нея в Пирогов!

0
340

Цвети Стоянова предизвика вълна от вълнения, след като днес се обръща жестоката ѝ участ отпреди месец и половина!

Нещата за Цвети Стоянова се променят с пълна сила. 22-годишната красавица, която едва не загина след шокиращ скок от шестия етаж, днес вече е по-добре и дори ще бъде преместена от реанимацията. Вест, която разтърси и разплака от радост всички близки на гимнастичката, тъй като е ясен знак, че се подобрява.

Цветелина Стоянова ще постъпи в ревматологията, откъдето ще продължи нейното лечение. Засега тя още е далеч от пълното си възстановяване, но лекарите са на мнение, че има всички шансове за постигането му.

Цвети Стоянова върви усилено към своето пълно възстановяване
Цвети Стоянова върви усилено към своето пълно възстановяване

Според информациите от Пирогов, звездата по художествена гимнастика няма трайни увреждания и ще може да продължи живота си нормално, след като се възстанови. Първоначално имаше опасения не само за живота на Цвети Стоянова, но и за нейното състояние, ако оцелее. Сега по всичко личи, че и двете опасения вече са избегнати. Гимнастичката ще живее, при това без увреждания в двигателния апарат.

Усилията, които лекарите положиха за спасяването на 22-годишната хубавица, бяха наистина много големи. Те все още се трудят неуморно, но най-страшното вече премина. Може да се каже, че при падането Цвети Стоянова е имала шанса да се приземи по корем. Това е спасило гръбначния ѝ стълб и съответно възможността ѝ да ходи и да се движи.

Междувременно семейството и всички от ансамбъла на Цветелина Стоянова не спират да я подкрепят и да я посещават. Илиана Раева, която е добра нейна приятелка, като президент на Федерацията в този спорт многократно се изказа по случая, изразявайки вяра във възстановяването ѝ.



Припомняме, че Цвети Стоянова опита своето самоубийство на 14 юни. След като бе изпаднала в присъп на паника, тя се хвърли от шестия етаж на своя жилищен блок. Все още не може да се установи какво е предизвиквало тези паник атаки у нея. Очаква се тя да разясни проблемите си, след като излезе от Пирогов, което може да бъде най-рано след около два месеца.

Версиите досега са за напрежение от спорта и проблеми с гаджето ѝ. В единия случай Цвети просто не е издържала на всичко, което изисква худ. гимнастика от нея. В другия е имала любовни терзания, довели дотук. Нито един от двата варианта обаче още не може да бъде потвърден.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.