“Женени от пръв поглед” на меден месец – успешни ли са браковете (ВИДЕО)

0
74

“Женени от пръв поглед” завладя сърцата на много зрители. Трите новобрачни двойки заминаха на меден месец в чужбина и там се случват събития, от които зависи успеха или крахът на браковете им

Българите сме скептици по много житейски въпроси за разлика от чужденците.

Когато бил обявен кастингът на “Женени от пръв поглед”, никой от записалите се не е знаел какво точно ще представлява този експеримент.

Затова подали заявления около 15 жени и 15 мъже.

След като научили, че крайната цел е сключване на истински граждански брак с партньор, който матч мейкърите ще изберат, половината от участниците се отказали.А от най-смелите успяха да сформират само 3 новобрачни двойки.

brak
“Женени от пръв поглед” на меден месец

Героите от   “Женени от пръв поглед” заминаха на своя меден месец в чужбина.

Там се случиха доста интересни, забавни и не толкова забавни събития, които ще предопределят съдбата на сключените бракове.

Според регламента, на новобрачните двойки им е даден срок от 1 месец – 4 седмици, през които те трябва да се опознаят и да преценят дали техния брак има шанс да оцелее или те не се чувстват добре заедно.

Ако решат, след тези 4 седмици те могат да получат развод.

След първоначалните сватбени емоции, по време на медения месец за зрителите стана изключително интересно как двойките се опознават и започват да свикват да бъдат заедно или да се отблъсват едни от други.

Шест различни човека, шест характера, три различни ситуации и много интересни предизвикателства.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.