Страшно вкусна и диетична пица с блат от яйца

0
253

Тази пица с блат от яйца става уникално вкусна

пица с блат от яйца
Фантастична е тази вкусна и диетична пица с блат от яйца

Предлагаме ви рецептата за вкусна, лесна и диетична пица с блат от яйца, с която спокойно може да прекалите, без да се тревожите за фигурата си. Сигурни сме, че ще си оближете пръстите.

Трябват ни шест яйца, шунка, две лъжици доматено пюре или лютеница, 50 грама сирене, една лъжица с майонеза, чубрица, риган, магданоз, черен пипер, олио за пържене, сол на вкус.

Първо трябва да си загреем олиото в един тиган. След това изсипваме в него вече разбитите, но и посолени яйца. Запържваме ги леко, но без да ги разбъркваме. Това е много важно да запомним.

Нарязваме сиренето и кренвирша, а после подреждаме парченцата върху яйцата в тигана. На малки купчинки отгоре разхвърляме доматеното пюре/лютеницата и майонезата.



После овкусяваме с всички необходими и посочени подправки, но е препоръчително да не слагаме допълнително сол. Тя вече е в яйцата, а и в сиренето, което също е солено.

Допичаме яйцата на котлона и когато са готови, ги украсяваме със ситно нарязан пресен магданоз. Непременно поднасяме ястието, докато е още топло. Ще останете очаровани.

Тази пица от яйца е една малка фантазия. Супер различна от това, което обикновено си правим, бърза и много апетитна.

Върху нея има почти същото, както върху всяка пица. Но разликата е там, че е хиляди пъти по-диетична, защото не включва тесто в състава си.

Пригответе тази вкусотия на семейството и особено на децата или внуците и ще видите как ще я излапат направо от тигана.

С нея сте готови за всеки обяд, а и за всяка вечеря.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.